«Monkey Island»-legender gjenforenes

Tim Schafer ansetter Ron Gilbert for nytt spill.

Legendarisk monkey business: Tim Schafer og Ron Gilbert jobbet blant annet sammen på «The Secret of Monkey Island».
Legendarisk monkey business: Tim Schafer og Ron Gilbert jobbet blant annet sammen på «The Secret of Monkey Island». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Mange trekker nok litt på smilebåndet når de tenker tilbake på «The Secret of Monkey Island» (1990) og «Monkey Island 2: LeChuck?s Revenge» (1991).

Begge spillene blir ansett for å være blant det beste som har velsignet eventyrspillene. Så høyt elsket er spillene, at de nylig har fått en renessanse gjennom nye spesialversjoner til PC, Xbox 360, PS3, iPad og iPhone/iPod Touch. De nye versjonene har fått ny grafikk, lyd og kontrollsystem.

Det har også dukket opp nytt innhold til spillene, og med et knappetrykk kan du bytte til den gamle versjonen for å sammenligne. Mye av æren for den fantastiske humoren i disse to spillene er det Tim Schafer og Ron Gilbert som har fått. Og de to bidro også sammen på legendariske «Day of the Tentacle». Etter det har duoen ikke jobbet sammen, selv om de har vært venner gjennom hele perioden.

Men nå har Tim Schafer og spillstudioet hans, Duble Fine Productions, annonsert at de har ansatt Ron Gilbert til å jobbe med et hittil uannonsert spillprosjekt. Dette blir første gang de jobber sammen siden «Day of the Tentacle» i 1993. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer