Monna Tandberg og Gro Skartveit med ny bok om livet etter krisa

Monna Tandberg om tapet av sine to menn: - Kanskje får man det så jævlig som man tåler

Første gang skuespilleren mistet en ektemann, var hun 47 år, med to små barn. Andre gang var for drøye to år siden.

SORGSNAKK: Gro Skartveit (t.v.) er forfatter av boka «Livet etterpå». Der forteller Monna om tapet av Lars Andreas Larsen og Arild Brinchmann.
SORGSNAKK: Gro Skartveit (t.v.) er forfatter av boka «Livet etterpå». Der forteller Monna om tapet av Lars Andreas Larsen og Arild Brinchmann. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

–Du får en annen verdiskala i livet, når du har opplevd sorg og kriser. Det er lettere å skille skitt og kanel, sier Monna Tandberg (77).

Første gang skuespilleren mistet en ektemann, var hun 47 år, med to små barn. Andre gang var for drøye to år siden. Da døde samboeren Lars Andreas Larsen etter å ha hatt Alzheimer de siste ti åra.

–Kanskje får man det så jævlig som man tåler. Mulig noen er utvalgte, fordi de er sterke nok, sier hun og smiler til Skartveit.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer