Monroes hemmelige sex-betroelser

Los Angeles Times bringer svært personlige opplysninger om Marilyn Monroe.

I samtaler med psykiater Ralph Greenson - tatt opp på lydbånd - skal Monroe blant annet ha fortalt at hun har hatt en het natt med skuespillerinnen Joan Crawford. Hun skal også ha fortalt at hun hadde hatt en affære med justisminister Bobby Kennedy, og ikke broren John F. Kennedy, samt at baseballstjerna Joe DiMaggio - som hun i flere år var gift med - var den virkelige kjærligheten.

Da Marilyn Monroe ble funnet død av en overdose i 1962, etterforsket statsadvokat John Miner saken. Han fikk høre lydbånd fra hennes samtaler med psykiateren. I årevis har det blitt spekulert i hva blondinen hadde fortalt psykiateren. Men statsadvokatens munn var lukket. Lydbåndene ble ødelagt av psykiateren før han døde. Ifølge Los Angeles Times har statsadvokat John Miner tatt vare på sine håndskrevne og detaljerte notater fra lydbåndene.

Ifølge Los Angeles Times skal årsaken til at Miner har frigitt notatene være at han ikke tror Monroe tok sitt eget liv. Lydbåndene og notatene skal være bevis for at hun var lykkelig og gledet seg til å leve videre.

SNAKKET UT: Marilyn Monroe.