GODT SETT:   Lørdag var det premiere på Lars Monsens nye programkonsept på NRK 1, og det ble godt mottatt av publikum. «Monsen på villspor» ble forrige ukes mest sette program. Lars Foto: Håvard Jenssen / NRK
GODT SETT: Lørdag var det premiere på Lars Monsens nye programkonsept på NRK 1, og det ble godt mottatt av publikum. «Monsen på villspor» ble forrige ukes mest sette program. Lars Foto: Håvard Jenssen / NRKVis mer

Monsen ikke på blindspor

Lars Monsens nye program ble sett av «alle» på lørdag.

(Dagbladet): Den nye programmet «Monsen på villspor», som hadde premiere på lørdag, har fått sine første seertall. Og det norske folk omfavner nok en gang Monsen på tur.

Hele 911 000 seere benket seg for å se den nye konseptet med Monsen, noe som ga en seerandel på hele 56 prosent.

Med det ble Monsen-premieren ukas nest mest sette program, bare slått av «Nytt på nytt», som har for vane å trone øverst på topp 20-lista over de mest sette programmene.

Monsen på TV 2 «Skavlan» ble det tredje mest sette programmet med 883 000 seere, som ga en seerandel på 49 prosent.

«Senkveld» ble det TV 2-programmet som fikk flest seere i forrige uke med 771 000 foran skjermen. Fredagens sending ble blant annet gjestet av Lars Monsen.

Det mer overraskende er at TV 2s storsatsing «Hver gang vi møtes» er ute av liste over de tjue mest sette programmene. Det var  Simone Eriksrud (43) som hadde sin dag på lørdag.

Programmet hvor kjente artister tolker hverandres låter mistet 100 000 seere fra forrige lørdag.

Med blind Monsen er en erfaren turgåer, men i den nye konseptet får han blind foran øynene og fraktes ut i villmarka med helikopter. Der settes han av uten å vite hvor han er. 

Dagbladets anmelder Camilla Berg Hansen ga «Monsen på villspor» terningkast tre og mente det var «mildt vilt».