Monstergøy

Vinn morsomme monster som gjør foreldre glade og små barn stille veldig, veldig lenge. Delta i konkurransen!

Svar på filmquizen.

Vinn et monster

Har du lyst på udyr som piper, bråker, slimer og er gøyale?

Barna, og sannsynligvis en rekke voksne, ser ut til å elske den nye filmen fra Disney, nemlig «Lilo & Stitch».

Filmen hadde premiere forrige fredag, og 57.764 så den i åpningshelga. Dermed ble Lilo med venner den mest populære filmen i Norge.

Du kan forlenge gleden. Vi har nemlig fått tak i masse gøyalt leketøy fra filmen som vi skal gi bort. Det eneste du trenger å gjøre er å svare riktig på fem enkle spørsmål.

Nye filmer

Vil du se ny film i helga? Disse seks filmene har premiere på fredag:

 • «Hvem var Jason Bourne». Amerikansk action om en mann som blir funnet drivende i sjøen med to kulehull i ryggen. Han har mistet hukommelsen. I hoften har han operert inn et kontonummer til en sveitsisk bank. Med Matt Damon, Franka Potente, Julia Stiles.
 • «Mr. Deeds». Amerikansk komedie med Adam Sandler, Winona Ryder og Peter Gallagher. Mr. Deeds er plutselig blitt arving av 40 milliarder dollar, en butikkjede, et fotballag, et basketballag og et helikopter.
 • «Portrett av Gud». Dansk dokumentar der fortelleren ikke er som andre detektiver. Han er nemlig på jakt etter Gud. Ettersøkningsarbeidet tar ham til Sør Afrika og nærmere bestemt Cape Towns statsfengsel.
 • «Rabbit-Proof Fence». Western Australia 1931: Tre småjenter blir tatt med tvang hjemmefra på ordre fra myndighetene og plassert på en anstalt. Deres forbrytelse? De tilhører urbefolkningen, aboriginene. Men de tre jentene rømmer. Nå starter en lang og farlig ferd hjem. Med Everlyn Sampi, Tianna Sansbury, Laura Monaghan.
 • «Super 8 Stories». I musikkdokumentaren Super 8 Stories kombinerer regissør Emir Kusturica sine to roller som musiker og filmskaper når han tar med seg kameraet ut på Europa-turné
 • «Queenie in Love». En særegen, romantisk og sjarmerende New York-komedie som viser et knippe av storbyens innbyggere i jakten på kjærlighet, livsgnist og retten til å være deg selv. Med Victor Argo, Valerie Geffner, Louise Lasser.

  Sjekk hvilke filmer som går og hvilken omtale de har fått i vår kinoguide.

  Er du interessert film? Kjøp og selg filmer i spillet Kinosjef 2002. Vinn fete premier!

  Trenger du hjelp? Gi til hjemmesiden til Lilo.

  Delta i premiekonkurransen.
<B>VINN STITCH-LEKETØY:</B> Vi har T-skjorter, Lilodukker, Stitchskytere og kule monster. Disse kan du få i posten om du svarer på <a href=http://quiz.dagbladet.no/quiz.html?quiz_id=175>fem enkle spørsmål. </a>
EN LITEN, SØT HAWAII-PIKE:</B> Med monster-Stitch i hengekøya.