Monstermoro

Tidshull er skumle saker. «Primeval» er ikke særlig skummel, men ganske artig underholdning.

Nære på: I TV-serien «Primeval» blir folk angrepet av monstre fra både fortid og fremtid. Den britiske serien ble laget for å ta opp konkurransen med suksesser som «Dr. Who» og «Torchwood», og klarer seg bra i sammenligning.
Nære på: I TV-serien «Primeval» blir folk angrepet av monstre fra både fortid og fremtid. Den britiske serien ble laget for å ta opp konkurransen med suksesser som «Dr. Who» og «Torchwood», og klarer seg bra i sammenligning. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||DVD: «TV?en har skylden!» Slik lyder den oppgitte reaksjonen til en mor når hennes sønn i sjokk forteller henne at han nettopp har overlevd å bli jaktet på og nesten spist av et sultent og hissig dinosaurlignende monster. Det mora ikke vet er at gutten snakker sant. Han har nesten blitt spist av et blodtørstig monster. Det vet også professor Nick Cutter og hans team. For når det oppstår tidshull rundt omkring i England er den handlekraftige Cutter-gjengen gode å ha.

Tull og tøysPrimeval ble laget av det britiske tv-selskapet ITV for å møte konkurransen fra BBC-suksessene «Dr. Who» og «Torchwood». Slektskapet er åpenbart, det handler om å redde verden fra farer fra fortid og fremtid. Farene kan ha form som dinosaurer, kjempeinnsekter og andre mindre hyggelige livsformer, serieskaperne som fra før har laget den mer vitenskapelig korrekte «Walking with dinosaurs»-serien har tatt seg betydelige kunstneriske friheter. Spesialeffektene er et godt stykke fra de mest påkostede Hollywoodproduksjonene, men det som måtte mangle der tas igjen på sjarm.  Tøys og tull, ja visst. Men som underholdning fungerer «Primeval» ganske bra. Spesielt hvis du er ung, eller i det minste ung til sinns.     

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer