Monsters, Inc. Collector\'s Edition

ANIMASJON2 disker, WS 1.85:1, Dolby 5.1

Neste film»»

««Forrige film

Hvis du ennå ikke har fått det med deg: «Monsters, Inc.» er ikke bare en morsom barnefilm - det er en praktisk talt genial film, høyt hevet over alle sjangergrenser. Den er morsom, spennende, fantasifull og rørende. Og den er fantastisk godt laget.

Kritikere som har hevdet at dataanimasjon er en kald og upersonlig kunstform, er fullstendig på jordet. Filmen finnes både i ordinær DVD-utgave på én disk, og i denne spesialutgaven.

På to disker får du ekstramateriale i bøtter og spann - og mesteparten av det er ikke bare filmteknisk interessant, det har også svært høy under-holdningsverdi. Også om du bare er sånn middels interessert i hvordan filmer som dette lages.

«Monsters, Inc.» er en film du kan fryde deg over igjen og igjen. Neste film»»

««Forrige film

««Tilbake til hovedsiden

<table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 width=280 hspace=2 align=right><tr><td class=\'BakgrFaktaboks\' bgcolor=\'#CCCCCC\' valign=top rowspan=\'2\' width=\'1\'><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'1\' height=\'1\'></td><td class=\'BakgrFaktaboks\' bgcolor=\'#CCCCCC\' width=2 valign=top><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'2\' height=\'1\'></td><td bgcolor=\'#CCCCCC\' valign=top class=\'BakgrFaktaboks\'><font face=\'Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\' style=\'font-size:11px\' size=\'-2\'> Linker </font></td></tr><tr><td valign=top width=\'2\'><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'2\' height=\'1\'></td><td align=left valign=top width=277><font size=\'-2\' face=\'Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\' style=\'font-size:11px\'> <img src="http://gfx.dagbladet.no/vignetter/bombe.gif" height="7" width="10"> <a href="http://www.dagbladet.no/kultur/2002/02/08/311366.html">Filmanmeldelse</a><br> <img src="http://gfx.dagbladet.no/vignetter/bombe.gif" height="7" width="10"> <a href="http://disney.go.com/disneypictures/monstersinc/">Offisiell hjemmeside</a><br> </font></td></tr><tr><td colspan=\'3\'> </td></tr></table>