Monty Python-billetter selges for 38 000 kroner

Utsolgt på 43 sekunder.

BRITISKE HUMORKONGER: Monty Python gjør comeback til sommeren med fem forestillinger i London. Bildet er fra «Life of Brian» fra 1979. Bak: Eric Idle. Foran fra venstre: Michael Palin, John Cleese, Graham Chapman, Terry Gilliam og Terry Jones. Foto fra filmen
BRITISKE HUMORKONGER: Monty Python gjør comeback til sommeren med fem forestillinger i London. Bildet er fra «Life of Brian» fra 1979. Bak: Eric Idle. Foran fra venstre: Michael Palin, John Cleese, Graham Chapman, Terry Gilliam og Terry Jones. Foto fra filmen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For en uke siden ble det kjent at den britiske komigruppa Monty Python for første gang på svært lang tid skal gjenforenes og holde et show sammen.

Det er John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam som skal holde showet, som har premiere i London 1. juli til neste år. Det siste gruppemedlemmet, Graham Chapman, døde i 1989.

Showet skal i all hovedsak bestå av gjensyn med Monty Pythons mest kjente sketsjer.

Skyhøye billettpriser For få dager siden ble billettene til det første showet lagt ut for salg, og de 20 000 billettene ble revet vekk på 43,5 sekunder, ifølge BBC.

Da billettene ble utsolgt i rekordfart ble det bestemt at fire nye show skulle settes opp, og disse ble solgt ut på en knapp time.

Billetter til showet selges for tiden på flere nettsider, og billetthaiene forlanger så mye som 38 000 kroner for en plass i salen på Monty Pythons gjenforeningsshow. Orginalprisen på billettene lå på mellom 300 og 1600 kroner.

Enorm etterspørsel Nettsiden Viagogo er blant dem som videreselger billetter på vegne av privatpersoner, og en representant for siden forteller til BBC at etterpørselen har vært enorm:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer