<strong>SVÆRE DIMENSJONER:</strong> Monty Python bygger et monument over seg selv i levende live (for det meste). «Monty Python Live (mostly)» er på alle mulige måter et show av svære dimensjoner. Bildet er fra en pressekonferanse dagen før showet: Eric Idle, John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin og Terry Jones. Foto: Paul Hackett/Reuters
SVÆRE DIMENSJONER: Monty Python bygger et monument over seg selv i levende live (for det meste). «Monty Python Live (mostly)» er på alle mulige måter et show av svære dimensjoner. Bildet er fra en pressekonferanse dagen før showet: Eric Idle, John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin og Terry Jones. Foto: Paul Hackett/Reuters Vis mer

Monumenty Python

Snakk om å møte teppefall med et bukk!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SHOW: Monty Python hyller seg selv, på en måte som på en og samme tid setter dem på en pidestall og river dem ned av den.

Den gamle signaturen er der fremdeles: Monty Python latterliggjør autoriteter og kunstnerisk pompøsitet, mens de krever sin kunstneriske frihet og retten til å bedrive tøys og tull.

Samtidig er de meget klar over at de nå selv er å regne som autoriteter. Det legger til rette for mye metahumor og selvironi, noe som ligger i tjukke lag over liveshowet.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer