Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Moody går av

MEMO-redaktøren vil være hjemme med barna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Jeg er i en kinkig situasjon nå, med familien. Jobben er krevende. Jeg har morsomme, men vanskelige oppgaver og jeg føler jeg ikke er i en posisjon til å kunne bidra for fullt, sier Moody til Dagbladet.no.

- Jeg beklager avgjørelsen, men må selvsagt respektere den, sier Mads Nygaard, direktør i Magasinforlaget som står som utgiver av MEMO.

Moody vil gå av som redaktør ganske umiddelbart.

- Jeg har ferie ut september nå. Etter det skal jeg jobbe i redusert stilling til oppsigelsestiden er over.

Mats Ektvedt går umiddelbart inn i stillingen som redaktør for magasinet. Han er i dag redaksjonssjef i MEMO.

Når Moody nå slutter i jobben skal hun være hjemme med sine to små barn. - Jeg har en ettåring, og en treåring, og jeg vil være hjemme med dem, sier Moody.

- Kristine avbrøt sin fødselspermisjon for å gå løs på redaktørjobben i MEMO sist vinter. Hun har vist et stor engasjement og lagt ned en imponerende innsats i å etablere et kvalitetsmessig nyhetsmagasin i Norge, noe dette landet til nå har manglet, sier Nygaard.

- Jeg har stor respekt for det pågangsmot og det arbeid Kristine har lagt ned i prosjektet - både internt og utad, sier Nygaard til Dagbladet.

GÅR AV: Kristine Moody har vært redaktør i MEMO siden februar i år. Foto: Frank Karlsen
GÅR AV: Kristine Moody har vært redaktør i MEMO siden februar i år. Foto: Frank Karlsen Vis mer