- Mor kysset Bogart, men likte ham ikke

Isabella Rossellini har kort hår, dress og slips, tvillingsøsteren Ingrid Rossellini har langt hår og klassisk drakt, mens Pia Lindström er lys i hår og antrekk. Det de har felles er sin legendariske mor, filmstjernen Ingrid Bergman.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): De treffes ikke så ofte, selv om alle bor i New York. Isabella er en høyprofil modell, forretningskvinne og superkjendis, Ingrid lever tilbaketrukket, mens Pia nylig har avsluttet en lang karriere som TV-personlighet.

Det som har samlet dem nå er åpningen av Ingrid Bergman-utstillingen «Here's Looking at You, Kid» på Scandinavia House. Utstillingen omfatter foto, filmklipp, brev, klær og omtaler fra den internasjonale stjernens liv. Samtidig vises en hel rekke av hennes mest berømte filmer. Den mest kjente av dem, «Casablanca» med Humphrey Bogart er ikke med i programmet.

- Ikke så begeistret

- Nei, den vises nok likevel, sier Pia Lindström til Dagbladet. Hun synes ikke Bogart-filmen er av morens mest minneverdige og Ingrid Bergman selv var ikke så begeistret for den.

- De er likevel ett av filmhistoriens mest vidgjetne par, hvordan kom hun overens med Bogart?

- Overhodet ikke. De likte ikke hverandre. Mor pleide å si: «Jeg kysset Bogart, men merket det ikke.» Det gjorde ikke saken bedre at han hadde med sin veldig sjalu kone på settet. Hun tillot ham knapt å bevege seg utenfor husvognen deres mellom opptakene, så stemningen var ganske trykket, forteller Pia Lindström.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.