Mor startet underskrifts-kampanje for å fjerne «Breaking Bad»-dukker hos Toys 'R Us

Slik svarte Bryan Cranston på kampanjen.

(Dagbladet): Forrige uke startet Susan Schrivjer fra USA en underskriftskampanje, der hun oppfordrer leketøysforretningen Toys R Us til å fjerne dukkene inspirert av karakterer i TV-serien «Breaking Bad».

«Toys R Us er godt kjent for sitt enorme utvalg av leker for barn i alle aldre, over hele verden. Men deres beslutning om å selge «Breaking Bad»-dukker, der det blant annet medfølger en avtakbar sekk med penger og en pose med amfetamin, sammen med andre barneleker er et farlig avvik fra deres familievennlige verdier. Det er derfor jeg prøver å oppnå kontakt med Toys R Us, der ønsket er å få dem til å slutte å selge samlingen med «Breaking Bad»-dukker i sine butikker og på deres hjemmeside, med umiddelbar virkning.», skriver den bekymrede mora på nettsida.

Flere tusen deltar «Breaking Bad» har siden 2008 vært en av verdens mest populære serier. Den handler om kjemilæreren Walter White (Bryan Cranston), som sammen med sin tidligere elev, Jesse Pinkman (Aaron Paul), bygger et narkotika-imperium av de sjeldne i staten New Mexico.

Så langt har over 5500 personer deltatt i underskriftskampanjen, og mandag tok stjerna i serien, Bryan Cranston, som spiller Walter White bladet fra munnen.

- Jeg er så sint På sin egen Twitter-konto gikk han ut mot mora bak stuntet - med en stor dose humor:


- Mor fra Florida lager underskriftskampanje mot Toys 'R Us for å stoppe salget av «Breaking Bad»-dukker. Jeg er så sint, jeg brenner min «mor fra Florida»-actiondukke i protest.

Ifølge Time har Toys R Us senere kommet med en uttalelse hvor de forsvarer at dukkene finnes i butikkene.

- Emballasjen er tydelig merket med at dukkene er beregnet for personer fra 15 år og oppover. Dukkene fra denne TV-serien er plassert i voksenavdelingen i våre butikker, heter det i uttalelsen.

POPULÆR: «Breaking Bad» har siden 2008 vært en av verdens mest populære serier. Her er seriens største stjerner - Aaron Paul (t.v.) og Bryan Cranston. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: «Breaking Bad» har siden 2008 vært en av verdens mest populære serier. Her er seriens største stjerner - Aaron Paul (t.v.) og Bryan Cranston. Foto: NTB Scanpix Vis mer