Mor startet underskrifts-kampanje for å fjerne «Breaking Bad»-dukker hos Toys 'R Us

Slik svarte Bryan Cranston på kampanjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forrige uke startet Susan Schrivjer fra USA en underskriftskampanje, der hun oppfordrer leketøysforretningen Toys R Us til å fjerne dukkene inspirert av karakterer i TV-serien «Breaking Bad».

«Toys R Us er godt kjent for sitt enorme utvalg av leker for barn i alle aldre, over hele verden. Men deres beslutning om å selge «Breaking Bad»-dukker, der det blant annet medfølger en avtakbar sekk med penger og en pose med amfetamin, sammen med andre barneleker er et farlig avvik fra deres familievennlige verdier. Det er derfor jeg prøver å oppnå kontakt med Toys R Us, der ønsket er å få dem til å slutte å selge samlingen med «Breaking Bad»-dukker i sine butikker og på deres hjemmeside, med umiddelbar virkning.», skriver den bekymrede mora på nettsida.

Flere tusen deltar «Breaking Bad» har siden 2008 vært en av verdens mest populære serier. Den handler om kjemilæreren Walter White (Bryan Cranston), som sammen med sin tidligere elev, Jesse Pinkman (Aaron Paul), bygger et narkotika-imperium av de sjeldne i staten New Mexico.

Så langt har over 5500 personer deltatt i underskriftskampanjen, og mandag tok stjerna i serien, Bryan Cranston, som spiller Walter White bladet fra munnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer