KOMMENTARER

Moralen er: Gjør hva du vil på TV, men ikke si at du er varaordfører

Sykkylven kommune roter det til i ny episode av Farmen-gate.

VENNER IGJEN:  Ordfører Petter Lyshol (t.h.) i Sykkylven gikk først hardt ut mot varaordfører Olav Harald Ulstein (t.v.) og hans oppførsel i realityprogrammet «Farmen» Foto: Øistein Norum Monsen
VENNER IGJEN: Ordfører Petter Lyshol (t.h.) i Sykkylven gikk først hardt ut mot varaordfører Olav Harald Ulstein (t.v.) og hans oppførsel i realityprogrammet «Farmen» Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Mens vi venter på at det skal skje noe i storpolitikken, la oss se litt på småpolitikken. Dette har skjedd:

Farmen-deltaker og varaordfører i Sykkylven, Olav Harald Ulstein (Frp), har kalt Farmen-konkurrent Finn Olav Odde for «en ynkelig og motbydelig mann». Finn Olav følte seg mobbet. Ordfører Petter Lyshol (H), mente først at Ulstein som offentlig person må tenke over hvordan han oppfører seg. Kommunen har fått hundrevis av sinte eposter og telefoner. Varaordføreren svarte at det var jo bare et spill, men tok for sikkerhets skyld en Valla og beklaget - hvis det nå var slik at Finn Olav var lei seg. Ordfører og varaordfører avtalte oppvaskmøte.

Saken kunne ha endt her, med at ordfører og varaordfører kom ut av møtet og var enige om at ordføreren har rett og at en beklagelse er på sin plass. Men neida.

Ut av oppvaskmøtet kom to politikere som hevdet at møtet overhodet ikke hadde vært noe oppvaskmøte. Til tross for angivelig manglende bruk av såpe, var ordførerens kritikk som skylt vekk. Varaordføreren sto renvasket tilbake. Sammen la de fram en pressemelding, der det sto:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer