Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mord for Sandra

Sandra Bullock skal på morderjakt i filmen «Murder by Numbers».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sandra Bullock gjør alt for å kvitte seg med sitt uskyldsrene image. Jenta, som er blitt kåret til stjerna de fleste amerikanerne vil ha som nabo, skal spille FBI-agent i sin siste film.

«Murder by Numbers» handler om to high-school studenter som utfører en rekke tilsynelatende perfekte mord. De etterlater ingen spor. En ung FBI-agent, spilt av Sandra, blir satt på en hard prøve på sin første sak.

Sandra er en travel dame. Før hun setter igang med «Murder by Numbers» får vi først se henne i «Miss Congeniality». Her spiller hun også FBI-agent som må gå undercover som skjønnhetsdronning for å avsløre terrorister. Filmen skal være premiereklar mot slutten av året. Hun er også aktuell i den romantiske komedien «Exactly 3:30» om en kvinne som aldri greier å komme tidsnok. Livredd for å komme for seint til sitt eget bryllup, oppsøker hun en psykiater og søt musikk oppstår.

MORD: Søte Sandra er klar for mordFoto: SCANPIX