- Moren min var ikke bare ei gammel dame på et sykehjem

Anne B. Ragde tar litterær hevn i sin nye roman.

PERSONLIG, MEN IKKE PRIVAT:  Forfatter Anne B. Ragde har skrevet en dristig roman om en sin egen mor. Hun sier at romanen likevel ikke er privat, men personlig. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
PERSONLIG, MEN IKKE PRIVAT: Forfatter Anne B. Ragde har skrevet en dristig roman om en sin egen mor. Hun sier at romanen likevel ikke er privat, men personlig. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

• Les utdrag av «Jeg har et teppe i tusen farger» her.(Dagbladet): - Hvorfor bøker dukker opp? Tja, de kan komme seilende inn sidelengs eller falle i hodet på meg. Denne boka handlet om at jeg holdt på å bryte sammen. Jeg holdt på å gå under som datter, fordi jeg ikke klarte å hjelpe moren min. Jeg overlevde situasjonen fordi jeg ble forfatter — og forflyttet situasjonen fra datteren til forfatteren. Som forfatter vet du at samme hvor jævlig du har det, så kan du omskape det til litteratur. Men jeg var virkelig i ferd med å bukke under, sier hun til Dagbladet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer