Morgen- Maren

KRISTIANSAND (Dagbladet): Hun er frisk, sporty og flørter med kameraet. - Jeg vet jo at et sted der ute sitter mannen i mitt liv, og da må jeg jo bruke sjansen til å snakke til ham, sier Maren Anne Solvoll Terjesen - TV2-nyhetenes nye ansikt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Single Maren Anne har høye krav også til andre enn seg selv, og er slett ingen viljeslapp bimbo.

I første omgang blir det sannsynligvis morgenfuglene som får nyhetene servert av blide frøken Terjesen. Den spreke jenta har hobbyer som snowboard-kjøring, fjellklatring og opera. - Jeg tok timer i sang, og kan godt tenke meg å synge igjen. Men det jeg har aller mest lyst til er å lære dykking, forteller hun.

Hjelp av «Matta»

Søknadsbunkene var meterhøye da Vår Staude etterlyste nye kolleger tidligere i sommer. Travelt opptatte Maren Anne fikk ikke søkt på vanlig måte. Men på grunn av sin jobb i TV Sør/TV Aust-Agder ble hun likevel oppfordret til å søke.

TV2s nyhetsredaktør Bjarne Berg så åpenbart mer enn to ganger på sørlandsjenta, som gjerne lar noen innslag få følge av en liten personlig kommentar.

Interessen ble ikke mindre da Berg snakket med Svein «Matta» Mathisen i TV2-sporten. Han kunne gi den lokale TV-stjernen sine varmeste anbefalinger.

Dermed får Vår Staude og Nils Gunnar Lie selskap av Maren Anne som ankerkvinne i TV2-nyhetene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer