Morgen- Maren

KRISTIANSAND (Dagbladet): Hun er frisk, sporty og flørter med kameraet. - Jeg vet jo at et sted der ute sitter mannen i mitt liv, og da må jeg jo bruke sjansen til å snakke til ham, sier Maren Anne Solvoll Terjesen - TV2-nyhetenes nye ansikt.

Single Maren Anne har høye krav også til andre enn seg selv, og er slett ingen viljeslapp bimbo.

I første omgang blir det sannsynligvis morgenfuglene som får nyhetene servert av blide frøken Terjesen. Den spreke jenta har hobbyer som snowboard-kjøring, fjellklatring og opera.
- Jeg tok timer i sang, og kan godt tenke meg å synge igjen. Men det jeg har aller mest lyst til er å lære dykking, forteller hun.

Hjelp av «Matta»

Søknadsbunkene var meterhøye da Vår Staude etterlyste nye kolleger tidligere i sommer. Travelt opptatte Maren Anne fikk ikke søkt på vanlig måte. Men på grunn av sin jobb i TV Sør/TV Aust-Agder ble hun likevel oppfordret til å søke.

TV2s nyhetsredaktør Bjarne Berg så åpenbart mer enn to ganger på sørlandsjenta, som gjerne lar noen innslag få følge av en liten personlig kommentar.

Interessen ble ikke mindre da Berg snakket med Svein «Matta» Mathisen i TV2-sporten. Han kunne gi den lokale TV-stjernen sine varmeste anbefalinger.

Dermed får Vår Staude og Nils Gunnar Lie selskap av Maren Anne som ankerkvinne i TV2-nyhetene.

- Ankere i TV2-nyhetene framover blir Vår Staude og Nils Gunnar Lie. I helgene, morgensendingene og midnattsnyhetene vil Maren Anne Terjesen gå i turnus med Morten Sandøy og Thomas Henschien, sier nyhetssjef i TV2, Kjell Øvre Helland.

Pendler

Nå gleder Maren Anne seg til å gå i gang i TV2 - i første omgang som pendler til Bergen og Oslo med fristed i leiligheten i Kristiansand.

- Når du får lov til å drive med det du trives best med, er belønningen å få lov til å lære mer. Jeg gleder meg, og håper å få mye feedback fra kollegene, stråler Maren Anne Terjesen.