Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mørk middelalder på PlayStation 3

Nytt spill fra folka bak «Prince of Persia» og «Splinter Cell».

(Dagbladet.no): Uka før det braker løs på spillmessen E3 i Los Angeles begynner nå spillselskapene å lette på slørene sine.

De neste dagene kan vi vente oss store nyheter på spillfronten, og for å komme denne nyhetsflommen i forkjøpet velger blant annet Ubisoft å fortelle litt om kommende spill allerede nå.

Nytt PS3-spill

Akkurat nå jobber Ubisofts Montreal-baserte spillstudio på en ny spillserie ved navn «Assassin\'s Creed». Serien gjør sin debut på PlayStation 3 i 2007, og den første spillvideoen kan du se øverst i saken her.

Spillet utvikles av de samme folka som tidligere har gitt oss spillserier som «Prince of Persia» og «Splinter Cell» - bare det lover godt.

Det første spillet i serien finner sted i år 1191, mens det tredje korstoget feier over det hellige landet. En gjeng leiemordere, assassins, forsøker å roe gemyttene ved å angripe begge de stridende parter. Du spiller Altair - og det kommer neppe som en stor overraskelse om han på et eller annet område kan minne om den persiske prinsen.

Viser mer på E3

- Vårt mål er å introdusere tre nye spillserier på markedet annethvert år. Med «Assassin\'s Creed» lanserer vi en serie som vil etablere seg som et «må ha»-spill til neste generasjon med spillmaskiner, forteller Serge Hascoet ved Ubisoft i en pressemelding.

MØRKT: «Assassin\'s Creed» ser ut til å bli et temmelig dystert spill. Foto: Ubisoft
MØRKT: «Assassin\'s Creed» ser ut til å bli et temmelig dystert spill. Foto: Ubisoft Vis mer

Ubisoft vil vise frem mer fra «Assassin\'s Creed» på neste ukes E3-messe, der vi også vil få vite mer om et annet kommende PlayStation 3-spill fra selskapet. I tillegg får vi se mye mer fra det kommende Nintendo Wii-spillet «Red Steel».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media