Mørk og actionfylt

Det er begynt å lekke ut informasjon om den nye Star Wars-filmen.

Etter å ha sett søtsuppe-klippene i traileren til den neste Star Wars-filmen, fryktet fansen det verste. Regissør George Lucas kan imidlertid berolige med at klippene ikke nødvendigvis er representativ for filmen, skriver Bergensavisen.

- Filmen blir kanskje den mørkeste av de alle. Den blir kanskje ikke en stor suksess når jeg gjør den så mørk, men den vil i hvert fall bli fullført - og det vil gjøre meg godt, sier Lucas til filmens offisielle internettside.

Han forteller at Star Wars aldri har vært en kommersiell idé, men filmene har likevel vært en av tidenes mest innbringene suksesser.

- Det har vært en idé som ingen har hatt lyst til å gjøre noe med, og det var vanskelig å gjøre det - alle trodde jeg var sprø, sier regissøren, som er ganske overrasket over suksessen.

Utfordrende

I Episode II og III forvandles søte og uskyldige Anakin Skywalker til den umenneskelige Darth Vader. Det var ifølge Lucas en stor utfordring.

- Hele poenget og grunnen til at jeg begynte historien der jeg gjorde, er at Anakin er et normalt og snilt barn. Og hvordan kan noen som er normal og god, bli så ond? spør Lucas.

Svaret gir han i «Attack Of The Clones», som har Ewan McGregor, Hayden Christensen, Natalie Portman, Samuel L. Jackson på rollelisten.

Store monstre

En av fansidene til den nye filmen hevder at «Attack Of The Clones» blir den mest actionpreget Star Wars-filmen så langt. Nettsiden Dark Horizons har offentliggjort en anmeldelse fra en bruker som sier han har lest manuskriptet.

Han skriver at det «gir seerne alt som Lucas lovte å gjøre i «The Phantom Menace», men som han ikke klarte».

- Filmen inneholder drapsforsøk og en heftig jaktsekvens, tre dueller, to flykriger, ett stort bakkeangrep og tre store monstre. Filmen har alt du kan drømme om. Dette er helt klart den mest actionfylte Star Wars-filmen som er kommet, skriver han.

«Star Wars Episode 2: Attack Of The Clones» har premiere over hele verden 16. mai.

BLIR DYSTER: Den nye Star Wars-filmen skal bli både mørk og actionfylt.