Mørke faller over Skywalker Ranch

Rykter sier at ikke alt er som det skal være for George Lucas og «Star Wars II». Les siste nytt fra filmens verden

Et anonymt brev fra en på innsiden av Lucas hovedkvarter Skywalker Ranch startet det hele. I brevet står det at George Lucas har begynt å skrive om historien, og at de har planer om å kalle inn selveste Steven Spielberg til å klippe filmen og ordne opp i historie-kaoset.

Denne gangen kan det virke som om det er noe i ryktene. På den offisielle hjemmesiden til «Star Wars» forteller produsent Rick McCallum at de har sett på det første utkastet og at de ikke er helt fornøyd.

- Når man ser på bildene man har jobbet så hardt med går man gjennom en rekke følelsesmessige stadier. Av og til må du se i øynene det du ikke fikk til, skriver Rick McCallum

Før du nå blir altfor hysterisk over en ødelagt «Star Wars» film, skriver McCallum videre:

- Den andre fasen du går gjennom er alle de tingene som faktisk fungerte - som du trodde ikke kom til å gå og tredje fase er de tingene som er bedre enn det du overhodet torte å håpe på, skriver McCallum.

Ikke verdens undergang

George Lucas har et enormt press rettet mot seg og det er ikke rart at ryktene går i både den positive og negative retningen. Det samme skjedde under innspillingen av «Episode I». Å skyte et par scener en gang til gjøres ofte, dette behøver altså ikke bety verdens undergang.

LORD OF THE RINGS er snart ferdig. Filminnspillingen av den storslåtte trilogien av J.R.R. Tolkien skal etter planen avsluttes denne uken, skriver E!Online.

Skuespillerne er også blitt merket for livet under filmingen av trilogien. Elijah Wood, Sean Astin, Viggo Mortensen og Ian Mckellen har alle fått et motiv fra «Ringene» tattovert på seg for evig og alltid. Tattoveringen var spesieldesignet av kunstneren Alan Lee.

INGMAR BERGMAN forteller i et intervju med Expressen at film har ødelagt livet hans. I følge Bergman er hele bransjen rotten, den består kort oppsummert av horing. Bergman sier at han overhodet ikke savner filmindustrien.

KATE HUDSON, datteren til Goldie Hawn, har giftet seg. Hudson har nettopp hatt hovedrollen i filmen «Almost Famous», som får Norgespremiere i løpet av våren. Hudsons utvalgte er rockeren Chris Robinson (Black Crowes). Paret giftet seg nyttårsaften på ranchen til Hawn og Kurt Russel i Aspen, Colorado

RIDLEY SCOTT vil ha med seg Sam Shepard til krigen i «Black Hawk Down». Filmen tar for seg de grusomme hendelsene som amerikanske soldater opplevde under et overraskelsesangrep i Somalia. Josh Harnett skal spille en av soldatene og Tom Sizemore spiller kapteinen. Filmingen starter i februar.

CLAUDIA SCHIFFER skal spille i den svarte komedien «Life without Dick» mot Sarah Jessica Parker og Harry Connik Jr. Schiffer skal spille eks-kjæresten til Connick Jr.

SEAN CONNERY kan bli å se som faren til Austin Powers i den neste filmen om den sexgale spionen.

STAR WARS Skywalker Ranch er selvsagt oppkalt etter Luke fra de gode, gamle filmene