Mørkets fyrste er i Norge

Snart kommer Black Sabbath-veteranen Ozzy Osbourne og kompisen Slash til Oslo.

KOMPISER: Ozzy Osbourne stilte med et stjernespekket vennelag i Bergen. Her med tidligere Guns 'N Roses-gitarist Slash. Foto: Christian Misje
KOMPISER: Ozzy Osbourne stilte med et stjernespekket vennelag i Bergen. Her med tidligere Guns 'N Roses-gitarist Slash. Foto: Christian Misje Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-Jeg er jo mørkets fyrste, men i kveld står sola i veien, kauker Ozzy Osbourne fra scenen på Koengen i Bergen.  Jeg lover at jo galere dere blir, jo høyere spiller vi, roper han før bandet setter i gang med «Bark at the Moon» i godt selskap en dalende bergenssol.

Erstattet Black Sabbath Den aldrende rockestjernen er i Bergen for første gang som soloartist og synes tydeligvis det er helt topp, der han bykser lett geriatrisk over scenen i fotsid svart frakk, mens dusjer fansen med vannkanon til folkehavets store begeistring.

Egentlig var det den bebudede gjenforeningen av Black Sabbath som skulle stått på scenen her, men sommerturneen til heavy metal-entreprenørene fra Birmingham måtte innstilles da bandets gitarist Tony Iommi ble diagnostisert med lymfekreft tidligere i vinter.

Celebert selskap Som plaster på såret har bandets vokalist Ozzy Osbourne skrapt sammen en gjeng prominente venner for å gi billettkjøperne et aldri så liten karrierekavalkade under sine norgeskonserter. På programmet står nemlig en solid dose Black Sabbath og eget materiale.

I løpet av kvelden får man blant annet hilst på Black Sabbath-bassist Geezer Butler, Ozzys gamle våpen drager Zakk Wylde og ikke minst tidligere Guns 'N Roses-gitarist og feiret rockegud, Slash. Sistnevnte er for første gang med på laget under konsertene i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer