Moro i jungelen

Georg, en sjarmerende slektning av Tarzan, har et naturlig håndlag med damene og en lei tendens til å kollidere med trær. Han bedriver komikk, farse og parodi i en familieaction med lianer og kokosnøtter som de farligste våpnene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Filmen om «Georg - jungelens konge» er basert på en tegneserie fra 70-åra, og det synes - slik Georg for eksempel belemrer trærne med digre kroppsavtrykk hver gang han har rent inn i et av dem. Han er gutten som falt ut av et fly og ble oppdratt av apene til å bli jungelens hersker. Ta Ape (med stemme av John Cleese), en gorilla som fører et sobert engelsk, elsker poesi og ikke helt orker tanken på Darwin.

Umake par

Det fredelige jungellivet tar en brå vending når en overklassejente fra San Francisco forviller seg ut på eventyr, fotfulgt av den ekle forloveden Lyle og et par skurker med ondt i sinne.

Georg (Brendan Fraser) og Ursula (Leslie Mann) er et høyst umake par både i jungelen og på en skjellsettende tur hjem til Frisco, hvor Georg oppdager at han ikke bare kler leopardskinn, men også Armani-dresser, for øvrig blir helt og gjør et varig inntrykk på sosietetens kvinner.

Parodi

Anført av en dramatisk fortellerstemme er historien om Georg en parodi på alt fra naturdokumentarer til actionfilmer og romantiske komedier. Den driver litt gjøn med reklame og inneholder nok gags til å glede de små, mens voksne vil finne satire å humre over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer