Morris gir bort Mini

«Biler kjører søvnig mot regnfullt vær,» synger Morris. Bandet gir bort en Morris Mini til den som skriver en bra norsk rocketekst, og vil opptre med vinnerlåten på NRK Petre.

- Premiebilen er et oppussingsobjekt, og ikke for samlere som leter etter ny baklykt til bilen, sier gitarist Geir Sundstøl. Bilen har stått i garasjen hans i årevis.

- Mini-Morrisen er akkurat som bandet: liten, fet og ettertraktet med årene, ler trommis Tord Riiser.

Morris er ikke misfornøyde med sangene de allerede har, men arrangerer konkurransen for å komme i kontakt med nye tekstforfattere.

- Vi synger på norsk for å uttrykke oss mer nyansert og kommer nærmere lytterne våre på den måten. Jo eldre jeg blir, jo dummere synes jeg det er med band som synger på engelsk og avslutter med tusen takk , forteller Sundstøl.

Nynorsk er ikke lov, men ellers står man fritt. Det er ikke hva sangen handler om som er viktig for bandet, men hvordan man uttrykker seg. Selv synger de om det annet kjønn og ting unge menn sliter med. Morris lover å kåre en vinner uansett om de liker forslagene eller ei, og vinnersangen kommer kanskje med når de slipper cd til sommeren.

Dagbladet har kommet i skade for å trykke feil e-post adresse. Dette er den riktige adressen: hot_morris@hotmail.com