Morris

Trivelig fra gitarhelten Geir Sundstøl.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En av de mest etterspurte gitaristene de 15 siste åra debuterer med soloplate. Den oslobaserte haldenseren Geir Sundstøl har vært med på flere enn 120 album, men først nå trer han fram i rampelyset med hele seg og ikke som hired gunslinger .

Bandet Morris, med Sundstøl som sanger og gitarist, så dagens lys for tre- fire år siden, men har ikke maktet å gjøre seg bemerket - bortsett fra en brukbar konsert på Quarten for tre år siden. På «Ingen ringere enn...» har han skrevet musikken selv og fått hjelp av flere til de norske tekstene. Sundstøl er ingen stor sanger, men låtene er søte og sommerlige.

Sundstøl minner iblant om Lars Fr. Beckstrøm (deLillos). Han briljerer ikke med gitarkunster, men behersket antyder han storhet. Plata har en kledelig sløy produksjon. Sundstøls debut er både søt og røff, men blir aldri ulidelig studenterkoselig.

Han har slitt for å få gitt ut plata. Honnør til Audun Tylden for å ha tatt grep her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer