IMPONERTE: Morten Abel imponerte både seerne og Anita Skorgen selv, med sin tolkning av Skorgans låt «Oliver». Skjermdump: TV2
IMPONERTE: Morten Abel imponerte både seerne og Anita Skorgen selv, med sin tolkning av Skorgans låt «Oliver». Skjermdump: TV2Vis mer

- Morten er en frekkas

Derfor fikk Anita Skorgan bakoversveis av Morten Abels tolkning.

(Dagbladet): I kveld gikk første episode av «Hver gang vi møtes» på TV2, og artisten som skulle hylles var Anita Skorgan.

Ole Paus, Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Lene Marlin, Kurt Nilsen og Morten Abel skulle dermed framførte sine tolkninger av Skorgans låter.

Og artisten som kanskje overrasket mest, var Morten Abel. Både seerne og Skorgan selv lot seg imponere av hans tolkning av «Oliver»

Skorgan fulgte selv med på kveldens episode, og forteller til Dagbladet at hun ble sjokkert over den nye versjonen av låta.

- Jeg ble veldig sjokka av Morten Abels versjon, fordi at det var en helt ny låt. Jeg trodde at han hadde brutt konkurransereglene. Men da jeg kom forbi det i hodet mitt, så klarte jeg å nyte å ta inn det han faktisk hadde gjort med sangen, og da klarte jeg også å få med meg hvor fint det var, sier Skorgan til Dagbladet, og legger til:

- Men han er jammen meg en frekkas! Men det hører med til begavede mennesker, de er ofte litt frekke. De følger ikke strømmen.  

- Leverte bigtime Reaksjonene lot heller ikke vente på seg på twitter.

Dette er noen av reaksjonene som publikum kom med i løpet av kveldens episode:

STRÅLENDE FORNØYD: Anita Skorgan fulgte selv med på kveldens episode, der hun var hedersgjest. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
STRÅLENDE FORNØYD: Anita Skorgan fulgte selv med på kveldens episode, der hun var hedersgjest. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

«Morten Abel, du er faen meg for kul! Og for bra!!»

«@mortabel du er fortsatt min musikalske helt! Amazing!»

«Hohooooooo! Gøy med September When aktig versjon av Oliver! Dette lover så bra for de neste ukene. #hgvm»

«Morten Abel leverte bigtime! #HGVM»

«Hvem skulle trodd at Oliver kunne gjøres såpass kul? #MortenAbel #HGVM»

- Blir så glad Skorgan blir svært glad når hun hører om de positive tilbakemeldingene på Twitter.

 - Så hyggelig, nå blir jeg så glad! Du aner det ikke. Det er stas. Men det er jo en gjeng med flotte folk. Jeg mener det når jeg sier at det er lite mirakel, for når folk møtes så er det ikke en selvfølge at det skal bli ekte og givende. Men det er det her.  

Skorgan har også fått personlige tilbakemeldinger hjemme i stua.

- Jeg sitter og ser på programmet nå sammen med en gjeng. Jeg synes at det har blitt et veldig fint program. Jeg har fått utrolig mange hyggelige meldinger på telefonen min, jeg er overveldet over reaksjonene jeg har fått. Det er helt utrolig.  

- Forventet ingenting - Blir du letta over at reaksjonene er så positive?  

- Jeg prøver å ikke forvente ting, for da blir man fort skuffa. Men når jeg så at det begynte å renne inn hyggelige meldinger, så ble jeg virkelig helt innerst i hjertet mitt glad. Man tar jo en sjanse, det er som å stupe fra 20-meteren. Men noen sjanser må man ta.

Nå gleder Skorgan seg til å legge ut på en turné. Allerede i vår skal Skorgan ut på veien med eget band og nye, norske låter.

- Det gleder jeg med veldig til, fordi jeg alltid blir konfrontert med fortida mi. Jeg klager ikke, men det er veldig gøy å få lov til å vise hvem jeg er i dag, og hva jeg har holdt på med de siste tjue åra. På en måte er jeg uoppdaget, har Skorgan fortalt til Dagbladet.