Morten Harket fotografert på «The Thief» i forbindelse med utgivelsen av den nye plate «Brother». Trude Ringheim er også med på et par bilder. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
Morten Harket fotografert på «The Thief» i forbindelse med utgivelsen av den nye plate «Brother». Trude Ringheim er også med på et par bilder. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Morten Harket blir mentor i den nye sesongen av «The Voice»

Norges popkonge  går til TV 2.

Norges popkonge Morten Harket skal finne Norges beste stemme på TV 2.

Morten Harket blir en av mentorene i den nye sesongen av «The Voice» som kommer på TV2 til høsten

Det melder TV 2 i en pressemelding.

Morten Harket er aktuell med albumet "Brother", der han har styrt skuta mer selv enn på lenge. -Det var som å starte med blanke ark, under en åpen himmel, sier Harket, som til sommeren legger ut på sitt musikerlivs første store festivalrunde.
Foto: Gitte Johannessen / NTB scanpix
Morten Harket er aktuell med albumet "Brother", der han har styrt skuta mer selv enn på lenge. -Det var som å starte med blanke ark, under en åpen himmel, sier Harket, som til sommeren legger ut på sitt musikerlivs første store festivalrunde. Foto: Gitte Johannessen / NTB scanpix Vis mer

Vokalisten i A-ha skal gjennom programserien finne unike sangtalenter og lede disse gjennom en tøff konkurranse. Morten skal gi oppfølging og veiledning for å få frem det aller beste i hver av disse sangtalentene.

- Det er mye uoppdaget talent der ute blant oss - dette kan bli spennende, sier Morten Harket.

Med Morten Harket som mentor, har TV 2 nå en av verdens beste stemmer i mentorstolen, og dermed starter nå jakten etter Norges beste stemme!

- Morten Harket er den ubestridte eneren i norsk musikkbransje, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2 og fortsetter:

- Han har vært en tydelig stemme i den internasjonale musikkverden helt siden gjennombruddet med debutalbumet «Hunting high and low» med a-ha i 1985. Morten har jo blitt referert til som innehaver av en av verdens beste stemmer og vil kunne bidra på en særegen måte i å jobbe med artistutvikling av nye talenter i The Voice.

- Vi er veldig glade for at Morten nå skal være mentor og at popikonet bidrar til at "The sun always shines on TV», sier programdirektøren.