Morten Sandøy blir ny programleder i «God morgen Norge»

Blir vikar for Peter Moi Bubresko. 

NY PROGRAMLEDER: Morten Sandy blir programleder i «God morgen Norge» fra januar og fram til sommeren. FOTO: TV 2. 
NY PROGRAMLEDER: Morten Sandy blir programleder i «God morgen Norge» fra januar og fram til sommeren. FOTO: TV 2.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fra januar blir Morten Sandøy, som nå jobber som nyhetsanker i TV 2, å se på skjermen under «God morgen Norge». Sandøy blir vikar for Peter Moi Bubresko fram til sommeren, mens han er ute i pappaperm.

- Jeg er veldig motivert til å gå i gang med dette. Jeg synes «God morgen Norge» er et veldig allright konsept. Det er feel good-tv, med både nyheter og aktualiteter. Å jobbe med både alvor, og mindre alvorlige ting ser jeg frem til, sier Sandøy til Dagbladet.

Blir ukespendler

Morten Sandøy har jobbet i TV 2 siden starten i 1992, og har vært nyhetsanker siden slutten av 90-tallet, både på TV 2 og TV 2 Nyhetskanalen. Han har også vært en liten tur innom «God morgen Norge». Det var riktignok bare i to uker.

- Ja, jeg var vikar i to uker for mange år siden. Jeg husker ikke årstallet, så det begynner å bli noen år. Men konseptet er jo ikke så veldig ulikt det vi gjør på Nyhetsmorgen i helgene. Det jeg tror er veldig viktig er å ta alle saker på like stort alvor. Det varierer hva folk der hjemme synes er viktig og interessant, og da er det viktig å gjøre det, sier Sandøy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer