Morten Tyldum klar for ny Hollywood-storfilm

Basert på William Gibson-klassiker.

POPULÆR I HOLLYWOOD: Morten Tyldum har for alvor slått gjennom i Hollywood - og er nå klar for en ny storfilm. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET
POPULÆR I HOLLYWOOD: Morten Tyldum har for alvor slått gjennom i Hollywood - og er nå klar for en ny storfilm. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Den siste uka har det oppstått en seriøs Oscar-buzz rundt regissør Morten Tyldum etter festivalmottakelsen av hans kommende film «The Imitation Game» med Benedict Cumberbatch i hovedrollen.

Tyldum ble for alvor kjent i internasjonale sirkler etter hans filmatisering av Jo Nesbøs «Hodejegerne», og er i dag regnet for å være en av de mest attraktive europeiske regissørene i Hollywood.

Allerede er han blitt tilknyttet den svenske konspirasjonsthrilleren «Chain of Events», og nå kan THR melde at den norske regissøren også har takket ja til enda en konspirasjonsfilm i «Pattern Recognition».

Konspirasjon Filmen er basert på 2003-boka fra den bestselgende cyberpunk-forfatteren William Gibson - mannen bak begrepet «cyberspace», som for alvor slo gjennom med «Neuromancer».

I boka følger vi den 32-årige markedsføringskonsulenten Cayce Pollard, som evner å se ting og sammenhenger i symboler og logoer som andre ikke får med seg.

Når en rekke anonyme filmklipp med merkelige symboler postes på internett, blir Pollard dratt inn i en stor og farlig konspirasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer