Morten Tyldum med ny storfilm

Regisserer filmatisering av Agatha Christie-roman

NYE FILMPLANER: Filmregissør Morten Tyldum ble nominert til 8 Oscar for filmen Immitation Game. Nå er han klar med en ny internasjonal storfilm. Foto: Endre Vellene
NYE FILMPLANER: Filmregissør Morten Tyldum ble nominert til 8 Oscar for filmen Immitation Game. Nå er han klar med en ny internasjonal storfilm. Foto: Endre Vellene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Norske Morten Tyldum er i vinden om dagen.

Nå skal han regissere en ny filmatisering av Agatha Christies spenningsroman «Og dermed var det ingen».

Det er medieselskapet Twentieth Century Fox som har kjøpt filmrettighetene til romanen og satt Tyldum i regissørstolen, melder filmnettstedet Deadline.

Romanen, som første gang ble gitt ut i 1939, er solgt i mer enn 100 millioner eksemplarer. Akkurat som i det gamle barnerimet «Ti små negerbarn», dør ti personer, én etter én.

De er på en øde øy, og ingen forstår hvem morderen er. Ifølge nettstedet er Tyldum selv en stor fan av romanen. Hans forrige film «The Imitation Game» som kom ut i fjor, ble nominert til Oscar i kategorien beste film.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer