<strong>NY HOLLYWOOD-FILM:</strong> Regissør Morten Tyldum presenterte har fått enda en regissørjobb i Hollywood. Foto: Øistein Norum Monsen.
NY HOLLYWOOD-FILM: Regissør Morten Tyldum presenterte har fått enda en regissørjobb i Hollywood. Foto: Øistein Norum Monsen. Vis mer

Morten Tyldum skal regissere Hollywood-film

Warner Bros hyret nordmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Warner Bros har gitt den norske regissøren Morten Tyldum regissør-jobben på filmen «Ghostman». Det skriver Deadline.

Filmen er basert på den bestselgende boka «Ghostman», skrevet av Roger Hobbs.

Laget «Hodejegerne» Tyldum ble kjent internasjonalt da han regisserte Jo Nesbøs «Hodejegerne». Han står også bak «Varg Veum: Falne Engler»

For tiden jobber han med Hollywood-filmen «The Imitation Game». NRK skrev nylig at Keira Knightley er i samtaler rundt en rolle i denne filmen, og Benedict Cumberbatch er bekreftet som hovedrolleinnehaver.

På flukt Filmen «Ghostman» handler om en profesjonell som blant annet hjelper folk på flukt med å forsvinne. Han suges inn i et casino-kupp som går galt.

<strong>PÅ FILMFESTIVAL:</strong> Regissøer Morten Tyldum sammen med «Hodejegerne»-skuespillerne Synnøve Macody Lund, Eivind Sander og Nikolaj Coster-Waldau på filmfestivalen i Haugesund. Foto: Øistein Norum Monsen.
PÅ FILMFESTIVAL: Regissøer Morten Tyldum sammen med «Hodejegerne»-skuespillerne Synnøve Macody Lund, Eivind Sander og Nikolaj Coster-Waldau på filmfestivalen i Haugesund. Foto: Øistein Norum Monsen. Vis mer

Filmen produseres av Keving McCormick's Langley Park, som blant annet er i ferd med å ferdigstille musikalen «Charlie og sjokoladefabrikken» for Londons West End.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer