Morten Tyldum skal være aktuell for storstilt Hollywood-film

Regissøren ønskes av filmgiganten Sony.

NYTT PROSJEKT? Den norske regissøren Morten Tyldum, her med kona Janne på den røde løperen tidligere denne måneden, skal være hentet inn til Sonys neste storsatsing. Foto: Stella Pictures
NYTT PROSJEKT? Den norske regissøren Morten Tyldum, her med kona Janne på den røde løperen tidligere denne måneden, skal være hentet inn til Sonys neste storsatsing. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har ikke stått stille rundt den norske regissøren Morten Tyldum de siste månedene, som for alvor er satt på kartet med sin engelskspråklige regissørdebut «The Imitation Game».

Den historiske thrilleren, med skuespillerstjerna Benedict Cumberbatch i hovedrollen, er nominert til hele åtte Oscar-statuetter, inkludert prisen for beste regissør.

Bare dramakomedien «The Grand Budapest Hotel» kan stikke av med flere priser under den prestisjetunge utdelinga, som holdes i Los Angeles 22. februar.

I mellomtiden spekuleres det i om stjerneregissøren er i gang med et nytt, stort filmprosjekt.

Ønskes av Sony Bransjenettstedet Deadline.com hevder Tyldum er ønsket av filmgiganten Sony til å regissere science fiction-filmen «Passengers».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer