Morten Tyldums «Passengers» kalles en katastrofe

Morten Tyldums nye film får totalslakt

- Spar pengene dine, skriver amerikanske anmeldere om «Passengers».

«PASSENGERS»: Jennifer Lawrence får en guffen opplevelse om bord romskipet da hun skal ta seg en svømmetur i Morten Tyldums siste film. Video: Sony Pictures Entertainment Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Passengers er ikke veldig god. Faktisk er den ganske dårlig.» Skriver Entertainment Weekly, og legger til at du kan spare pengene dine.

De første anmeldelsene av Morten Tyldum nye storfilm er nå ute. Filmen har ikke premiere i USA før 21. desember, og her i Norge braker det løs første juledag, men allerede nå er det mulig å få en smakebit av hva vi kan forvente oss.Og ovasjonene lar vente på seg.

«En romantisk sci-fi thriller som begynner lovende, men 'gets lost in space'», skriver bransjebladet Variety. Og mener Tyldum behandler dialogene som om det skulle være et teaterstykke. Uten å gjøre det dramatisk.

Store forventninger

Sist gang regissør Morten Tyldum var ute med film, var i 2014. «The Imitation Game» ble nominert til åtte Oscar, blant annet for beste film, og forventningene til «Passengers» har vært deretter.

Denne gang har Tyldum to av Hollywoods største navn på plakaten, Jennifer Lawrence og Chris Pratt spiller hovedrollene i dette sci-fi-eventyret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer