- Mortens uttalelser har ikke blitt gjengitt i riktig sammenheng

Utelukker ikke nye prosjekter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den norske popgruppa «a-ha» er for tiden aktuell med turneen «Cast In Steel».

I et intervju som ble publisert i den sveitsiske avisa Blick uttalte Morten Harket at «a-ha» historien snart er over igjen.

Beklager «a-ha» har ikke kommentert saken, før nå.

I en uttalelse på sine nettsider skriver de at de beklager forvirringen intervjuet har skapt. De skriver også at det ikke er riktig at de legger opp etter turneen.

«Dette er ikke riktig, men vi ber om unnskylding for at dette har skapt misforståelser. Mortens uttalelser har ikke blitt gjengitt i riktig sammenheng», skriver de og fortsetter:

«I en samtale med Morten i går, sa han at han ble spurt om muligheten for at a-ha skulle lage et nytt album. Hans svar handlet om tiden det tar å lage et album sammen, og at alles hjerter må være med i hele prosessen».

Utelukker ikke nye prosjekter I uttalelsen skriver de også at «Cast in Steel» var ment å være et «et album, en turne» prosjekt, og at Harkets uttalelser bare bekreftet det.

«Dette betyr ikke at det ikke kan bli andre prosjekter, men ingenting er planlagt for øyeblikket», skriver de.

Den norske popgruppa «a-ha» annonserte et nytt comeback i et stort intervju i Dagbladet Magasinet i fjor. Bandet la deretter ut på sin «Cast In Steel»-turné som startet i Buenos Aires i september i fjor.

Nylig ble det kjent at regissør Thomas Robsahm skal lage en dokumentar om historien til a-ha.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer