Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Moslet skriver Turboneger-biografi

Får «Turbo-karantene» i P3.

(Dagbladet.no): P3s musikksjef Håkon Moslet har fått i oppdrag å skrive en autorisert Turboneger-biografi med arbeidstittel «Sagaen om denimfolket», skriver VG.

P3 har gått med på at Moslet skriver boken, mot at han ikke skal ha noe med bandet å gjøre i jobben i kanalen.

- Håkon kompromisser ikke på noen ting, og det tror jeg han tenkte nøye gjennom før han inngikk denne kontrakten, sier radiosjef Øyvind Vassåsen til avisa.

I sin tidligere jobb som anmelder i Dagbladet ga Moslet terningkast seks til «Apocalypse Dudes». Og i 2005 var Turbonegers «High On The Crime» den mest spilte låten på P3, ifølge VG.

- Jeg føler at Turbo-gutta kjenner meg som en fri fyr som ikke lar meg styre så lett. Jeg tror de kunne valgt seg en enklere vei enn å bruke meg som biograf, sier Moslet til avisa.

Boka skal etter planen komme ut høsten 2007 på forlaget Gyldendal.

Hver torsdag sender Dagbladet nyhetsbrevet Kulturavisa. Nyhetsbrevet inneholder kulturnyheter fra inn- og utland, og er helt gratis. Meld deg på:

litteraturavisa kulturavisa
Navn:
E-post:
ENGASJERER MOSLET: Historien til Hank Von Helvete og Thomas Seltzer skal bli bok. FOTO: ROBERT S. EIK
ENGASJERER MOSLET: Historien til Hank Von Helvete og Thomas Seltzer skal bli bok. FOTO: ROBERT S. EIK Vis mer
LAR SEG IKKE STYRE: NRK-sjefene regner med at Håkon Moslet ikke lar seg påvirke av arbeidet med boken i jobben som musikksjef.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling