Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Moslet svarte om musikk

Petres musikksjef svarte på spørsmål om musikk og Bylarm.

(Dagbladet.no): Håkon Moslet - tidligere Dagbladet-anmelder, nå musikksjef, alltid rikssynser - er en viktig mann for nye artister:

A. Moslet styrer radiolista og når du Petres A-liste betyr det en runde med mye god oppmerksomhet, penger fra rettighetsorganisajonen Tono og økt interesse fra Akersgata.

B. Moslet stikker øra sine borti, og har en mening, om det meste. Aftenposten kåret musikksjefen til en av musikk-Norges mektigste og skrev han hadde «tentaklene ute der det skjer».

Noen favoritter

Denne uka har Moslet tentaklene ute i oljebyen Stavanger, for anledningen full av musikkbransje som skal se konserter, slå kloa i fremtidige karrierer og diskutere seg selv.

Grunnen er Bylarm, et årlig arrangement der ukjente og kjente artister viser seg frem for konsertarrangører, managere, plateselskap, presse og så videre.

- Bylarm er gylden sjanse til å sjekke ut hva som rører seg i musikk-Norge. Ane Brun, Beautiful People, Cast og Marit Larsen er blant favorittene. Dette er artister jeg har hørt en del av allerede, som er mer enn talentfulle og modne for en karriere, sier Moslet til Dagbladet.no.

Spør Moslet

Men Bylarm handler også om de mer eller mindre ukjente, og Moslet dukker nok opp når eksempelvis Lukas Kasha, Animal Alpha og Shaun Bartlett entrer Stavangers scener.

Men hva skal til for å få en låt på Petre? Hva slags musikk er musikksjefen på jakt etter? Er A-lista et demokrati eller er Moslet diktator? Og Bylarm, er det viktig?

Dette og mye mer til kan du spørre Petres Håkon Moslet om. Send inn dine spørsmål nå.

<B>SPØR MOSLET:</B> Petres Håkon Moslet er en mektig mann i musikk-Norge. Du møter ham på Dagbladet.no.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media