Møt BB-deltakerne

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

1. Richard Olsen (25)

STOCKHOLM (Dagbladet): -  Jeg kaller henne Josefin, forteller raggeren og Sverige-elskeren, som er gjennomført harry-ragger med amerikaner-glis, brylkrem i håret og kammen i baklomma. Kongsvinger-karen innrømmer glatt:

-  Etter norsk målestokk er jeg ikke bare en blodharry, men en borra blodharry. I Sverige er folk mye mer liberale. Så fort helga kommer, vrenger jeg bilen på veien og kjører dit. Det hjelper jo på at dama er svensk også. Richard er utrolig verbal, gummiarbeideren som lider av gummiallergi. På spørsmål om hva han kommer til å savne mest, svarer han:

-  Makrell i tomat, tv-en min og bestemor. Og vaflene til bestemor. Og så kommer jeg vel til å savne dama når jeg begynner å miste kontroll på hvor sokkene mine ligger strødd.

2. Johan Krog Halvorsen (22)

STOCKHOLM (Dagbladet): Nevnte Per-Morten er blitt kjent som den kanskje mest kranglevorne BB-deltakeren noensinne. Men det er grunn til å tro at han får konkurranse i år. Johan, fra Lier og Drammen, er nemlig ganske sær, veldig verbal og alltid ute etter en krangel.

-  Jeg har alltid vært fascinert av BB-konseptet. Og så er jeg ikke konfliktsky. Jeg har sære meninger og gir meg aldri. Skjønner\'u? spør Johan, og bruker sitt favorittuttrykk for ca. 50. gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer