Møt eksen til Splitney

Hvem er denne karen?

 • Her er alle rettspapirene

  Hjemlig helt


  Jason Alexander har fått sine minutter med shame, uansett om det bare er et pr-stunt eller vanlig fyllerør med tilhørende gigant-fylleangst kommer nok verden til å glemme han snart nok.

  Den unge mannen (22) ble Britneys første ektemann, og de to har kjent hverandre siden de var barn. De gikk sammen i barnehagen. Han er en atletisk mann, kjekk og opptatt av sport. Også han har et navn i hjemtraktene, selv om han ikke nærmer seg Britney på kjendisskalaen.

  Hjemme i Louisiana og i sportskrestene i Mississippi er han manges lepper fordi han er god i amerikansk fotball og baseball. Han har hatt suksess både på privatskolen Oaks Forest Academy og senere på Southwest Mississippi Community College. Så bra har det gått til tider at han har tenkt på en karriere i NFL, den amerikanske fotballserien.

  Kjæreste med venninna


  Han gikk på high school med ungdomskjæresten Laura Lynne Covington, Britneys kusine og en av hennes aller beste venner. Her deitet han også en annen klassevenninne, nemlig Corie Miller. De gjorde det slutt like før Thanksgiving.

  I går annulerte en dommer i Los Angeles giftemålet. Paret var sammen i bare to dager. I annuleringen het det blant annet at Britney «ikke forsto handlingene sine i en slik grad at hun ikke kunne samtykke til ekteskapet.» Hele begrunnelsen kan du lese i gårsdagens sak.

  Realityshow?


  Jason, som nå studerer ved Southeastern Louisiana University, er nå kommet hjem igjen, og oppholder seg hjemme i Kentwood. Han forteller at de to fikk ideen om å gifte seg tidlig på søndags morgen. De ble gift 05.30 natt til mandag.

  - Det var bare helt sprøtt, mann, sier han til Access Hollywood.

  - Vi bare så på hverandre og sa: La oss gjøre noe vilt og galt. La oss gifte oss.

  Og kanskje kan dette være gjennombruddet, melder flere amerikanske medier i dag. En Hollywood-kilde sa i går at «minst to agenter» har varslet sin interesse for mannen. Noe store greier dreier det seg imidlertid ikke om:

  - Jeg tror de ser en reality-deltaker her, sier en kilde.

  Han er kanskje rampete nok i alle fall. I følge Aftonbladet ble Jason ifjor tatt inn av politiet for både fyll og slagsmål. Han ble aldri domfelt.

  Ikke uvanlig: flere har skilt seg raskt

  • 6 timer: Rudolph Valentino og skuespiller Jean Acker (1919)
  • 1 dag: Zsa Zsa Gabor og advokat Felipe de Alba (1982)
  • 1 dag: Robin Givens and tennisinstruktør Svetozar Marinkovic (1997)
  • 8 dager: Dennis Hopper og Michelle Phillips (1970)
  • 9 dager: Cher og Gregg Allman (1975)
  • 9 dager: Dennis Rodman og Carmen Electra (1998)
  • 12 dager: Robert Evans og Catherine Oxenberg (1998)
  • 32 days: Ethel Merman og Ernest Borgnine (1964)

  Amerikanske medier har forresten for lengst funnet et nytt navn på Britney Spears. Fra nå av er det bare Splitney.

LOKAL KJEKKING:</B> Jason Alexander er godt kjent i hjemtraktene fordi han er så god i sport. Tidligere deitet han Britneys bestevenninne.
<B>ANGRET:</B> Britney har skrevet under på skilsmissepapirene. Der ble det blant annet slått fast at Britney Spears ber om å få beholde navnet sitt (Spears), at hun ikke er gravid, at paret ikke har fellesgjeld og at de ikke har felles barn.
<B>HER GIFTET DE SEG:</B> En rekke kjendiser har sagt ja i Little White Wedding Chappel.