Møt Farmen-Frank

Frank Anders røyk først i årets «Farmen». I dag svarer han deg!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Frank Anders Borch Åmot fikk ikke bli lenge på Øvre Haukås gård.

Men det var ingen bitter gråt å høre umiddelbart etter sendinga der 23-åringen røyk ut. Frank Anders synes nemlig ikke at Farmen-deltakelsen var særlig spennende.

- Nei, det var kjedelig. Forferdelig kjedelig, faktisk. Jeg trodde i det minste det skulle være litt mat der, eller noen dyr.

- Hadde du ikke sett på programmet fra før?

- Nei, jeg hadde bare sett litt på forrige sesong. Jeg meldte meg på etter anbefalinger fra kompiser. De trodde vel jeg kunne bli rikskjendis eller noe sånt, flirer Frank.

Nyter oppmerksomheten

23-åringen fra Vinje i Telemark har gått tilbake til jobben på Elkjøp. Om han kommer til å fortsette å se på «Farmen», er han usikker på.

- Jeg følger nok med på de neste episodene, for å sjekke om det kommer noen drittbemerkninger. Det er jo ikke akkurat åndseliten som er igjen på gården. Monique er vel det nærmeste man kommer en norsk Jessica Simpson, humrer han.

Ellers virker det som om Frank Anders nyter oppmerksomheten han tross alt har fått. I forrige ukes nummer av Se & Hør står han nærmest fram som homofil.

Men det hele er bare tull og tøys. «Den gode vennen» er i virkeligheten en kompis som er med på fleipen.

Lurer du på hvem Frank Anders tror vinner «Farmen»? Hvilke deltakere han liker, og hvilke han helst vil se ute av konkurransen fort? Still spørsmål nå!

TAPTE KONKURRANSEN: Frank Anders tapte i første runde av «Farmen».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer