Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Møt gutta fra «Pimp my ride»

West Coast Customs fikser vrak til glorete doninger på MTV. Du møter gutta på Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Musikk-kanalen MTV har digget biler en stund nå. Og fremst i bilkøen av programmer finner vi «Pimp My Ride».

Rapperen Xzibit er vert og mannen som strekker ut en hjelpende hånd til eiere av kjøretøy i tvilsom stand. Han og MTV tar med bilene til verkstedet West Coast Customs.

Der oppjusterer en gjeng med mekanikere, elektrikere, lakkerer og så videre nestenkondemnerte vrak til overutstyrte doninger.

Alt fra bordtennisbord til gullfelger

Og det dreier seg om felger til tusenvis av kroner, stereoanlegg som kan blåse taket av bilen, gasspeiser, tv-skjermer, bordtennisbord, sminkespeil, videospill, nydelig lakkeringer og alt annet en bil trenger skal den være forsvarlig amerikansk stand.

Et eksempel er Big Rons 1984 Cadillac El Dorado: Taket var i filler, grillen lå i igjen i grøfta og ellers var bilen et vrak. West Coast Customs fjernet hele interiøret og erstattet det med frekk hvitt lær. Utpå går bilen i fargen Sunset Pearl, felgene inneholder gull og bagasjerommet utstyres med med to femten tommers skjermer, en Xbox og et digitalt trommesett.

MTV-showet har gjort West Coast Customs til et av verdens mest kjente verksteder, og gutta Q, Big Dane, Alex, 2Shae, Mad Mike og de andre bilfikserne er blitt store kjendiser.

Møt gutta i «Pimp My Ride»

MØT GJENGEN: West Coast Customs stiller på nettmøte hos Dagbladet.no. Send inn spørsmål nå! Foto: Patrik Giardino/Corbis Outline/Scanpix
MØT GJENGEN: West Coast Customs stiller på nettmøte hos Dagbladet.no. Send inn spørsmål nå! Foto: Patrik Giardino/Corbis Outline/Scanpix Vis mer

Nå kan du stille spørsmål til West Coast Customs her på Dagbladet.no. Du kan spørre om alt du vil, men husk at det gutta kan, er å lage et mesterverk av hvilken bil som helst.

Nettmøtet fungerer litt annerledes enn normalt. Du må sende inn spørsmålene på engelsk. Spørsmålene sendes så til West Coast Customs som svarer på dem når de har tid. Det er derfor usikker akkurat når svarene kommer. Men vi gir beskjed en stund før, så følg med på Dagbladet.no.

FØR</B> Her er vraket før West Coast Customs setter i gang.
ETTER:</B> Og slik ser bilen ut når de er ferdige.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!