Møt Hilde C. og Helge på nettet

Hilde Christoffersen (31) kan bli første deltaker som forsvinner fra Baren på TV3. Les svarene fra dagens nettmøte med Hilde og Helge Skinderviken (32) på Dagbladet.no.

Grønt lag tapte omsetningskonkurransen i Baren på TV3. Selv om oransje lag trolig jukset seg til seieren, må de grønne velge hvem som skal sitte i stolene på fredag. Dermed blir en av lagkameratene deres sendt hjem allerede nå.

- Jeg tror ikke det er noen sammensvergelse. Vi på laget har vært veldig fair mot hverandre hittil, sa Hilde C. før pluss/minus-møtet.

Men de andre lagkameratene hadde allerede bestemt seg: Hilde C. skulle få flest minusstemmer. Hun endte opp med seks minus. Nærmeste konkurrent ble Stian, med to stemmer.

Taktikk

Hilde Christoffersen er utdannet musikklærer, underviser i flere fag. Musikken er den store lidenskapen, og hun har vært både vokalist og karaokevertinne. Hun er en kvinnesakskvinne som vektlegger det feminine.

- De har lagt opp en slags taktikk som de denne gangen var heldig med. Jeg hadde ikke trodd på forhånd at jeg skulle få så mange minus. Jeg tar det til etterretning, sa hun etter møtet.

Hva har hun gjort galt? Vil hun endre taktikk hvis hun får fortsette? I morgen svarer hun på spørsmål fra leserne her på Dagbladet.no.

Sangfugl

I tillegg kommer Helge Skinderviken fra oransje lag på nettmøtet. Helge sier han søker spenning og utfordring i hverdagen, den største nå blir kanskje å ikke kunne å ha en morgenstund alene. Han er utdannet innen restaurant, men lever i underholdningsverdenen og går med en sangfugl i magen. Det viste han med en gang han fikk mulighet - da han sang for publikum på åpningskvelden.

Er han kanskje litt for ekshibisjonistisk? Hva kan han fortelle om jukset? Hvem visste om det? Hva slags straff synes han de fortjener?

Send inn dine spørsmål nå!