«Mot i brøstet» blir svensk

«Mot i brøstet» får nå sin svenske variant. «c/o Sägermyr» bygger på Tore Ryens seriesuksess, men får svenske skuespillere. Serien skal sendes på TV4, som nå har stor suksess med originalversjonen av «Familiesagaen De syv søstre».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Første episode ble sett av en halv million svensker, mens andre episode sist mandag ble sett av 605 000. Til sammenlikning ble første episode i Norge sett av 365 000.

Svensk TV4s prosjektleder Anders Knave regner med at «c/o Sägermyr» blir kanalens mest populære komedie.

- Jeg tar dette som en kompliment, sier seriemester Ryen. Han har gitt svenskene relativt frie tøyler når det gjelder utviklingen av konseptet.

- Jeg orker ikke å lese det. Har ikke tid, heller, sier Ryen, som akkurat nå har mer enn nok med å produsere nye episoder av «Karl & co».

- Kan det bli snakk om å eksportere Karl også?
- Det kan det. Vi ønsker hele tida å gå et skritt videre, så jeg må innrømme at jeg har tenkt litt på det under planleggingen av serien.

Ryen tror det er første gang en norsk serie er solgt til Sverige, men han føler seg ikke som noen verdensmester av den grunn.

- Det er hyggelig og inspirerende, sier en nøktern Ryen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer