Mot i brøstet

- «Mot i brøstet» hadde en trang fødsel, det var et jævla mareritt

25 år etter sitcom-suksessen «Mot i brøstet» skal gründer Tore Ryen og skuespiller Nils Vogt fortelle om hva som skjedde i kulissene.

SENIORKAMERATENE: Skuespiller Nils Vogt (t.v.) og produsent Tore Ryen har kjent hverandre siden guttedagene. De var med på å revolusjonere tv-underholdningen med «Mot i brøstet». - Nå setter vi et show rundt om i landet der vi skal fortelle om hva som skjedde i kulissene, sier Vogt og Ryen. Foto: Anders Grønneberg
SENIORKAMERATENE: Skuespiller Nils Vogt (t.v.) og produsent Tore Ryen har kjent hverandre siden guttedagene. De var med på å revolusjonere tv-underholdningen med «Mot i brøstet». - Nå setter vi et show rundt om i landet der vi skal fortelle om hva som skjedde i kulissene, sier Vogt og Ryen. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- «Mot i brøstet» er ikke lenger bare en tv-serie, men et fenomen som definerte 90-tallet som etablerte sitcom som sjanger i Norge, sier seriens skaper, Tore Ryen (71).

Dagbladet møter to av nøkkelpersonene i komedien som gikk på TV 2 fra 1993 til 1997, Tore Ryen og skuespiller Nils Vogt (70). I serien er han Karl Reverud, og det er i hans hus serien utspiller seg.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer