Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- «Mot i brøstet» hadde en trang fødsel, det var et jævla mareritt

25 år etter sitcom-suksessen «Mot i brøstet» skal gründer Tore Ryen og skuespiller Nils Vogt fortelle om hva som skjedde i kulissene.

SENIORKAMERATENE: Skuespiller Nils Vogt (t.v.) og produsent Tore Ryen har kjent hverandre siden guttedagene. De var med på å revolusjonere tv-underholdningen med «Mot i brøstet». - Nå setter vi et show rundt om i landet der vi skal fortelle om hva som skjedde i kulissene, sier Vogt og Ryen. Foto: Anders Grønneberg
SENIORKAMERATENE: Skuespiller Nils Vogt (t.v.) og produsent Tore Ryen har kjent hverandre siden guttedagene. De var med på å revolusjonere tv-underholdningen med «Mot i brøstet». - Nå setter vi et show rundt om i landet der vi skal fortelle om hva som skjedde i kulissene, sier Vogt og Ryen. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

- «Mot i brøstet» er ikke lenger bare en tv-serie, men et fenomen som definerte 90-tallet som etablerte sitcom som sjanger i Norge, sier seriens skaper, Tore Ryen (71).

Dagbladet møter to av nøkkelpersonene i komedien som gikk på TV 2 fra 1993 til 1997, Tore Ryen og skuespiller Nils Vogt (70). I serien er han Karl Reverud, og det er i hans hus serien utspiller seg.

- «Mot i brøstet» forandret mitt liv.

- Jeg ble det man kalte en rikskjendis over natta. Var kjent i skuespillermiljøet, men lite utenfor Oslo. Når jeg går ute den dag i dag, sier folk oftere Karl til meg enn Nils, sier Vogt.

Suksessen overrasket

Det er 25 år siden tidenes største norske sitcom-suksess så dagens lys. I anledning det setter serieskaper Tore Ryen og skuespiller Nils Vogt et show til høsten:

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Kjøp et abonnement på Dagbladet Pluss og få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?