Møt Jackson på nett

Den pedofilianklagede stjernen vil heretter kommunisere via internett. Her møter du ham.

Michael Jackson har nå satt opp en egen internettside, som han vil kommunisere gjennom.

Brev fra Jackson

Siden innledes med et brev fra Jackson til fans, venner og familie:

«Som dere vet, er anklagene som nylig ble rettet mot meg forferdelig alvorlige. De er imidlertid bygget på en stor løgn. Dette vil bli bevist i retten, og vi vil kunne legge denne horrible tiden bak oss.

Fordi anklagene er så seriøse, håper jeg dere alle vil forstå at jeg etter råd fra mine advokater, vil gi begrenset informasjon om situasjonen. Tider vil komme hvor jeg ikke kan kommentere i det hele tatt. Det vil, uten tvil, være frustrerende for oss alle.

Jeg har opprettet denne websiden for å gi offisiell informasjon om saken. Enhver melding som ikke kommer gjennom denne websiden, må betraktes som uoffisiell.

Dere har rett til å være skeptiske til noen av individene som blir identifisert i massemedia som mine venner, talspersoner og advokater. Med få unntak, fyller de fleste av dem kun det desperate tomrom i vår kultur, som likestiller synlighet med innsikt. Vi vil ikke delta i spekulasjonene. Vi vil ikke bistå med løpende kommentarer om enhver ny utvikling eller anklage. Vår hensikt er å prøve saken i retten, ikke blant folk eller i media.

Jeg takker dere alle for all støtte og forståelse.

Gud velsigne dere,

Michael Jackson.»

- Håper de alle må spise det i seg

I mellomtida har Jacksons nære venninne Elizabeth Taylor endelig brutt stillheten. I 1993 var det hun som forsvarte ham offentlig om pedofili-anlager, og hennes taushet ble nå tolket som om hun ikke støttet ham. Det kan ha fått henne på banen igjen.

- Jeg mener Michael er uskyldig og at det vil bli bevist, sier Taylor.

Hun kritiserer også medias håndtering av saken.

- Jeg trodde man var uskyldig inntil det motsatte var bevist. Jeg vet han er uskyldig og håper de alle må spise det i seg (I know he is innocent and I hope they all eat crow), sier Taylor, ifølge nyhetsbyrået Ananova.

Jackson overga seg til myndighetene i Santa Barbara på torsdag, etter at det ble utstedt en arrestorde på ham på mistanke om at han har misbrukt barn under 14 år. Viser anklagene seg å være sanne, risikerer Jackson fengsel i åtte år for hvert enkelt overgrep.

Her følger du saken, sett gjennom Jacksons øyne.

STØTTER MICHAEL: Elisabeth Taylor går nå ut og støtter vennen Michael Jackson mot pedofilianklagene.
FENGSLET: Popstjerna slapp ut igjen etter å ha betalt kausjonen på tre millioner dollar.
<B>KOMMUNISERER PÅ NETT: <a href=http://www.mjnews.us/>Her</a> er Michael Jacksons nye nettside.