Møt Judas Priest backstage

Syng et Priest-refreng og du kan møte Rob Halford og resten av Judas Priest.

(Dagbladet.no): Judas Priest, på mange måter det essentielle heavybandet, er tilbake. Med Rob Halford. I full lærutrustning.

I dag slapp Priest skiva «Angel Of Retribution», og 8. mars stiller Halford & Co i Oslo Spektrum. Før konserten slapper han, Glenn Tipton og KK Downing av backstage og gjør seg klare til å levere en solid dose britisk stål.

Har du lyst til være med?

Møt Judas Priest

Deltar du i Dagbladet.nos konkurranse, kan du møte Judas Priest i Oslo. I tillegg får du to konsertbilletter, og selvfølgelig får den du tar med deg, også møte britisk heavys levende legender. Og i tilfelle begge trenger å friske opp noen riff og refrenger, deler vi også ut backkatalogen til dere.

Det er også et par-tre trøstepremier på lager: Signerte postere, et par album og så videre.

Alt du trenger å gjøre, er å finne frem kameramobilen, videokameraet eller webkameraet mens du øver på det feteste Priest-refrenget du vet om. Når du så er klar, kliner du til i god Halford-stil og sender inn resultatet til nettvideo@gmail.com. De av dere som bruker mobilen, sender videoen som mms til samme e-postadresse.Vinneren kåres av en jury. I den sitter Farojournalens, Absolutt underholdnings og BTs musikkanmelder Asbjørn Slettemark, Sony BMGs produktsjef Kim Paulsen og Dagbladets musikkanmelder Lars Eirik Eide.

Dere må også skrive navn, alder, bosted og en begrunnelse for hvorfor dere valgte akkurat det Judas Priest-refrenget i e-posten.

DU KAN MØTE JUDAS PRIEST: Bli med i Dagbladet.nos konkurranse og vinn et møte med Rob Halford og resten av Judas Priest i Oslo.
DU KAN MØTE JUDAS PRIEST: Bli med i Dagbladet.nos konkurranse og vinn et møte med Rob Halford og resten av Judas Priest i Oslo. Vis mer

Hvordan innynde seg hos juryen?

  • Heavy handler selvfølgelig om utseende. - Du kan ikke være metal-gud i spandex, sa Halford til Metal Hammer. Så gjør du en innsats for å likne Rob Halford, blir det selvfølgelig pluss i boka.
  • Jenter som gjør en innsats for å likne på Halford, får i hvert fall pluss i boka.
  • Ingen synger som Halford, men prøver du å dra på like mye, så blir juryen glad.

Mer informasjon
Du kan sende inn dine vidoer til
nettvideo@gmail.com frem til midnatt 2. mars. Vinneren kåres 3. mars klokka 12.00.

Du må være over 18 for å delta, og vinneren må besørge transport og opphold selv. Dette gjelder også for den vinneren tar med seg.  Judas Priest spiller i Oslo Spektrum 8. mars.

Har du problemer med teknikken, send en e-post til nettvideo@gmail.com, så får du hjelp.

TILBAKE:</B> Rob Halford og resten av Judas Priest spiller i Oslo 8. mars.
NY PLATE:</B> Judas Priest slipper albumet «Angel Of Retribution» 28. februar.