Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Møt Madcon!

De glade guttene i Madcon har endelig fått ut plata si. Send inn spørsmål til nettmøtet.

Madcon er endelig i ferd med å få ut plata si, men det har tatt utrolig lang tid. Det skyldes mange ting, blant annet at de holdt på å bli barnestjerner.

Historien om Madcon startet da fem år gamle Tshawe skulle svi farens frakk litt inne i et skap i Stavanger. Resultatet ble at hele huset brant ned. Familien flyttet til Oslo, og Tshawe møtte etter hvert Yosef. Ikke lenge etter oppsto det en god gammeldags hype.

- Vi var 15-16 år gamle, og ti-tolv plateselskaper ville signe oss. En stund var vi innom produsenten David Eriksen. Vi ville bli barnestjerner, men tok heldigvis til fornuften, sa bandet til Dagbladet FREDAG tidligere i høst.

De ble signet av en annen produsent og fikk, etter en heftig budrunde mellom plateselskapene, kontrakt med Virgin. De skulle gi ut en bestselger, de fikk coveret på Dagbladet FREDAG sommeren 2001, men etter to singelflopper var Madcon tilbake på bar bakke.

I 2004 er det meste glemt, og om tre dager slippes endelig debut-skiva, «It\'s All A Madcon».

Nå stiller gutta opp til nettmøte. Send inn dine spørsmål nå!

<B>ENDELIG PLATE:</B> Endelig kan Madcon være trygge på at debut-skiva blir sluppet. Send inn spørsmål til nettmøte!
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media