Møt mannen bak «Burnout 3»

«Burnout 2» er et av de råeste bilspillene på markedet. Les svarene fra produsent Harvey Elliot fra Electronic Arts svarer på dine spørsmål.

Du skal lete lenge etter et bilspill som kan by på like mye action og adrenalin som «Burnout 2», som nå har rukket å bli snaue to år gammelt. Det går fort, fort, fort, og når du først krasjer - det gjør du som regel - er det et spektakulært skue.

Gled deg!

Enda mer spektakulært blir det når Criterion Games nå i samarbeid med Electronic Arts gir ut «Burnout 3» til både Xbox og PlayStation 2. Spillet er ikke ventet på markedet før i september, men allerede nå vet vi nok om spillet til å glede oss vanvittig mye.

Om du har vært borti «Burnout»-serien før, så vet du allerede at det handler om alt annet enn forsiktig kjøring. Du premieres for de mest hasardiøse forbikjøringene, de lengste strekkene i motsatt kjørebane og hvor mange motstandere du klarer å presse ut av veien.

Etterhvert har du samlet sammen nok turbo til å slippe deg løs - og bruke turboen for alt den er verdt. Gjerne flere ganger på rad.

Send inn spørsmål

Torsdag klokka 15.00 kommer produsenten av spillet, Harvey Elliot, på besøk til Dagbladet.no fra Electronic Arts i England. Lurer du på noe om «Burnout 3», så har du sjansen til å sende inn spørsmål til ham. Husk at han ikke snakker norsk, så send inn spørsmålene på engelsk.

Last ned og se video fra spillet (QuickTime, 10,6 MB)

<B>TETT PÅ:</B> Glem alt du lærte på kjøreskolen.
<B>RÅTT PARTI:</B> Forvent deg store ting av «Burnout 3» når det kommer i september.