Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Møt Mohammed!

Fansen digger norske Mohammed så mye at de fikk flytta konserten til den største scenen på Quarten. Send inn dine spørsmål til nettmøte!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hortensbandet Mohammed spilte fire låter, kom på Petre og fikk minst 15 minutter i rampelyset på By:Larm i Trondheim tidligere i år. Snart var de på alles lepper, og her har de holdt seg. Med spillejobb på Quart vil Mohammed ut til massene.

Bandet er beryktet for forrykende liveopptreden, og med det kritikerroste minialbumet "Hyena" stiller de på Qaurten. Dette er testosteronfull rock ispedd både punk og metall. Og det liker folk.

På Quarten ble de opprinnelig satt opp på den lille scenen på Vaskeriet. Men sånn ville ikke fansen ha det.

- Det ble mye aktivitet inne på debatten på nettsidene til Quarten. Folk var bekymret for at de ikke kom til å få billetter, mens andre var misfornøyde med at det krasjet med Turboneger, sier vokalist Gard Mortensen til Dagbladet.no.

Dermed ble konserten flyttet til Idrettsplassen, Quartens gjeveste scene.

- Kosmiske mailstormer har ført til at Quart flytter Mohammed til Idrettsplassen så de kan spille sammen med Surferosa, The Kills, Tomahawk og Turbo. We aim to please, skrev Quart på sine nettsider.

- Ja, det gikk fort, i løpet av 20 minutter var vi flytta, fastslår Mortensen fornøyd.

Lurer du på hvorfor bandet heter Mohammed, når de kommer med plate, hvem deres musikalske forbilder er eller noe helt annet? Send inn dine spørsmål nå! Svarene får du onsdag 15.00.

Du kan lese mer på Mohammeds nettsider. "Hyena" har fått gode kritikker,les mer i musikkguiden Groove.

Bandet spiller fredag 15.45 på Idrettsplassen.

<B>MOHAMMED:</B> Send inn dine spørsmål til bandet som stiller i nettmøte onsdag 15.00. Bildet viser vokalist Gard Mortensen.