Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Møt Morten Abel

Fredag klokka 17.00 møter du Morten Abel på Dagbladet.no. Send inn dine spørsmål nå

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Send inn dine spørsmål til Morten Abel her!

Morten Abel er første musikant ut når Frelsesarmeens og Dagbladets julemusikanter spiller jula inn. Fredag tar han med seg bandet og spiller opp på hjemmebane i Stavanger. Der får du helt sikkert høre noen låter fra Abels siste skive, «I\'ll Come Back and Love You Forever».

«Morten Abel er både hemmeligere og mer barnslig på sitt nye album. Men nok en gang har han skrevet så mange fine sanger at halve Norge kommer til å smelte», mente Dagbladet om albumet og kastet terning fem.

Verdikommisjon

I tillegg til å være plateaktuell er Abel opptatt med verdier. Han vil ha en verdikommisjon som skal jobbe kontinuerlig med verdispørsmål knyttet til barn og unge.

- Dette kommer til å slå i hjel karrieren min, det er helt klart, men det er viktig for meg, sier Morten Abel til Dagbladet.

Nettmøte

Fredag klokka 17.00 kan du møte Morten Abel her på Dagbladet.no. Hvordan går det med verdikommisjonen? Er han fornøyd med mottagelsen av den nye skiva?

Har du lyst å stille Abel noen spørsmål, send dem inn og få svar på fredag klokka 17.00Send inn dine spørsmål til Morten Abel her!

Hele Norges coronakart