Møt Morten Abel

Norges største popstjerne svarte leserne på Dagbladet.no.

Stavangerstjerna fra klassiske band som Mods og September When har hatt umåtelig stor suksess her hjemme som soloartist. For et par uker siden kom hans «Being Everything, Knowing Nothing», ei skive som følger opp fantastiske 320 000 solgte skiver av hans to forrige album. Det er liten tvil. Stavangermannen er Norges popkonge.

Hans fjerde soloalbum fikk en slapp treer når Dagbladet anmeldte den. Avisas Sven Ove Bakke mente skiva var «tidenes mest suverene NM-vinner i Ujevn Plate», og skriver videre at «om skjæringspunktet mellom det streite, det eksperimentelle og det tullete er noe blivende sted for Morten Abel, kunstnerisk så vel som kommersielt, er tvilsomt. Men man må jo bare beundre mannen hvis han klarer å få over hundre tusen til å være med på leken denne gangen også».

Antall solgte album gjenstår se, men 41-åringen Abel ligger i hvert fall og vaker på en andreplass på de offiselle salgslistene her hjemme. Nå har du sjansen til å møte mannen som fyller Oslo Spektrum og selger haugevis av skiver. Send inn dine spørsmål nå!

<B>MØT MORTEN:</B> Morten Abel har hatt eventyrlig suksess som popartist her i Norge. Nå møter du ham på Dagbladet.no