Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Møt Robinson-Eivind på nettet

I morgen klokka 14 kan du møte Eivind Aune (29) på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tradisjonen tro, sørlaget tapte Robinsonkampen for fjerde gang på rad, og måtte sende hjem enda en deltaker. Denne gangen var Tulla en av hovedgrunnene til at sør tapte.

Det merket hun i øyrådet, der hun fikk to stemmer. Men Eivind fikk tre, og måtte reise fra øya.

Da han gikk fra øyrådet, ga han lykkeamuletten til Truls, med følgende kommentar:

- Jeg gir den til den eneste jeg føler fortjener den.

Etterpå, da han snakket med Christer, fortsatte han:

- Jeg synes ikke det er helt rettferdig at jeg blir sendt hjem. Jeg håper Truls kommer lengst. Hvis det skal bli en verdig Robinsonvinner, må personen kunne lage bål og skaffe mat.

Det var helt tydelig at han ikke var fornøyd med oppførselen til Marthe, Tulla og Ihne.

Graver ikke jentene sin egen grav ved å stemme ut alle som bidrar i Robinsonkampen?

Hva synes Eivind om at han ble sendt hjem, og ikke Tulla som ødela for hele laget i konkurransen?

Hvordan var det å bo midt oppi all baksnakkingen på sørlaget?

Mandag klokka 14 kan du spørre Eivind Aune på Dagbladet.no. Send inn dine spørsmål nå. Du ER robinson... FY f.... så flink du er til å formulere deg du Petter! Stå på du også!!

Din store fan! ;-) Flott innsats Heisan Eirik!!! Takk for fine ord!!! Klokken går, og jeg må snart løpe videre ... travel dag i dag vettu ... litt må man jo gi tilbake når man har fått sine '10 minutes of fame vettu' ;-) På den tiden jeg har sittet her har jeg kun hatt mulighet til å bare svare på en brøkdel av de mange spørsmål dere har sendt .. sorry!!! Takker for overveldende støtte - TAKK!!! Skulle gjerne vært med litt lengre i spillet, men slik ble det nå en gang ikke ... angrer likevel IKKE på at jeg ble med!!! Dette var en opplevelse for livet! Fremover så er jeg å treffe på min uoffisielle mailadresse [email protected] - send en gjerne noen ord, så skal jeg svare så snart muligheten byr seg jeg vettu!! Inntil videre, Ha en fortsatt fortryllende Robinsondag! Eivind ;-) PS! Oppfordrer dere alle til å følge med videre - det blir bare mer og mer og mer ... spennende!!!

Eivind ;-) Holder du kontakt_ Har god kontakt med flere av de andre - jeg, Andreas og Nils (delvis Linda C) har jo allerede rukket å dra på flere turer sammen - Kjempetrivelig gjeng!! Treffer Erik ukentlig, kaffeslabberas med Therese, middag med Christer, Robinsoncafe med Truls/Emil mfl i går osv osv. Har dessverre ikke truffet de tre jentene i det siste ...

Ciao, Eivind ;-) Dialekt, overlevelser og sånn... Neimen heisan Rune!!! Tar kritikk for manglende bruk av morsmålet - Skjerpings loves!!!!

Du fe nå hå inj fin dag da! Eivind ;-) BRA INNSATS!! Takker Joe!!! Litt for sent kanskje ... Dernest, gitaren var jo min brors ... ville du gitt din brors gitar til en gjeng som nettopp hadde stemt deg ut??? jeg bare spør ... ;-)

Groovy hilsen fra The guitar player ;-) Hva med Marthe? Marthe er utvilsomt blond ... men håpløs??? Definitivt IKKE!!!!!

Hilsen en som ikke skriker når han slår seg på brystet ;-) Selbu EKTE trøndere skal være store og kraftige!!! ... som reservetrønder skulle du vite det .. tjihi ..

Eivind 'Den pjuskete' SATS Kolbotn it is!!

Koz fra E ;-) Tragisk Heisan Sissel! Jo, jeg tror nok at bildet ville sett litt annerledes ut hvis Ihne røk ut i første øyråd ... Kanskje jeg ikke har sittet her da??? ..

Bye bye, Eivind HEY HANDSOME::: Egentlig ikke ... men ... sier ikke mere ... PS! Vi snakket iallefall ikke veldig mye ... tror jeg ...

Eivind 'Den tause' dårlig taktisk av deg Hellu Linda!! Vibeto??? Strømsod??? ;-) Mye rart har skjedd i konkurransen så langt .. kanskje taktikken fungerer likevel??? Den som har lever får se (Red. Omskriving av faste ord og uttrykk er strengt forbudt!!!)

Fra en trivelig kar! Barry Kefi - din mentor? Heisan BK fan! Er Barry fan jeg også - men en viss forskjell er det vel ... iallefall i dagslys ;-) Nevner i tillegg at gamlefar Barry snart aspirerer til opptak på Bærum aldershjem, det gjør IKKE jeg ... til tross for at jeg fyller 30 26. oktober - Gratulasjoner mottas med takk!!!

From Barry Kefi fan #2 Kjekk Kjekk ... så søtt!!! Hittil har jeg kun hørt det fra min mor ... og hvis man ikke kunne stole på henne, hvem kunne man stole på da ... tjihi Vurdering blir gjort prompte!!!

koz fra E ;-) IQ IQ vil jeg ikke fabulere over, men at menneskers hjerner ikke fungerer på samme måte har jeg etterhvert måttet akseptere! Jentene var reale de ... Linda C er iallefall en snuppis! ;-)

Ciao, fra Contores alter ego sex Hvem er 'Ingen' som etter ditt sigende klarer seg uten sex i seks uker??? Vet om flere jeg Kjetil som har klart samme bragden ... mer kan jeg dessverre ikke si ... ;-)

Hilsen en som sitter og smiler lurt ;-) Ulogisk, eller... Helt enig med sistnevnte taler .... mindre logisk for meg også!

Hilsen en ditto fornuftig mann Heisan Robinson Nils: (kolon) Du lurer IKKE meg *smiler* Ring når du kommer til Oslo da vel!

Din kyniske venn Ingen er så god som du...svisk-prins! Tjabba Marline, 'Svisk-prins' hørtes jo bra ut, eller .... ;-) Svenska tjeior är jo bara toppis!!!!

Koz fra en stk norbagge ,-) SATS Kolbotn så klart!!!!

See you there, Eivind ;-) Privat Joda, det blir nok Selbu og golf med tid og stunde ... men blir det penger av det da montro??? ;-) Til alle sammen - Golf i Selbu anbefales! ;-)

Koz fra Eivind ;-) Jam-session på Bajazzo i Jula? Gjerne!!!!!!!!! Hvordan er ståa i Liverpool da??? Long time, no see ...

Welcome to Oslo, Eivind ;-) Gitaren? Så du ikke det da .... først ble den brukt i en fri tolkning av Kjærlighetsvisa, dernest ble den byttet bort i en kalkun ... sukk sukk ...

Keep on rock'n roll, Eivind ;-) Traktor Navnet er Eivind!!! ;-) ... og hjemme på gården i Selbu har vi 4 Massey Ferguson, 1 John Deere, samt 1 Aktiv skurtresker .... ytterligere informasjon vedr traktorer kan for spesielt interesserte oppdrives hos Fellekjøpet, Eikmaskin osv. Som odelsgutt har man jo en hvis forkjærlighet for traktorer ... men likevel ingen tendenser i erotisk retning!!!! så det så ...

Brum brum, Eivind ;-) hår og sånt.... Neimen Camilla da .... Jeg er et levende bevis på at vi stammer fra apene, samt at hår også vokser på betong!!! ... tjihi ...

Oink oink oink fra Eivind ;-) .. var ikke dette en typisk apelyd da??? ;-) Graver sin egen grav! Støtteerklæringer varmer på en dag som denne - Tusen takk!!! ;-)

Koz fra E ,-) Hallo Eivind Aune Neimen hellu du!!!! ... long time, no see ... ;-) Ufortjent? ... hope so! Ellers så kan jeg bare si at vi må følge med videre!!! Hvordan er ståa på Møre da??? Skriv da vel ([email protected])

Stooor koz fra en stor beundrer ;-) Hei Eivind Hei på deg du!!! Joda, min uoffisielle mailadresse kan du få - [email protected] ... du virker alt for snill til å kunne misbruke den ... så det så!!! ;-)

Skriv da vel, Eivind ;-) Du var "min" Robinson! ... og du er min!!!! Får jo så mange hyggelige hilsener at jeg nesten blir forlegen!!! Jentene hadde en god dialog, og de gikk vel ikke bare mot meg, men 'de andre' ... og vi tapte ... sukk sukk ...

Koz fra E ;-) Lite sporty??? Hei Svein! Kan så være, men der og da følte jeg ikke for å gi dem en klem ... håper du forstår .... ;-)

Opp med hodet Eivind Takker og bukker, Det skal mer enn en kule til en Trønder vettu!!! TV lyver jo ikke, og Ihne har jo sagt alt som vises på TV, men at man på bakgrunn av dette kan bruke uttalelser jeg ikke tørr å nevne her når man omtaler henne ... ja, det skjønner iallefall IKKE jeg!

Snakes, Eivind ;-) Andys 15 min. Heter det ikke '10 minutes of fame' ... så jo, kan vel ikke være annet enn fornøyd jeg!!! ;-)

Greetings from Holywood ... eh ... Selbu Kjekken.... Takk for støtten ... og yes, skuffelsen har lagt seg nå ... hulk hulk ... ;-)

Koz fra E ;-) Opplevelsen Heisan Gryngve! Konspirasjoner, hvisking/tisking hadde vi 'plenty of' på lag sør .... altså i nærheten av sannheten fra Tengah ... det samme med andre aspekter fra ekspedisjonen!

Keep watching the reality, Eivind ;-) Valg av "konstellasjonspartner" Heisan Hilde! Marthe var den av jentene (i tillegg til Linda C selvfølgelig!!) som jeg hadde mest med å gjøre nede på øya - Trivelig jente!!

Hei Takker og bukker! Joda, vi heier videre på Truls ... og litt på Ihne!

Koz fra E ;-) 3B Kan vi egentlig kalle oss et lag da???? ... jeg bare spør ... PS! Søtt navn forresten!

Ciao Mariam, Eivind ;-) Hei Eivind Attraktiv??????? Neimen Eirik da!!!! ;-) Takker allikevel jeg!! ... tjihi ...

See you later, Eivind ;-) En go`gutt?? Neimen så snill du er da!!!!! Joda, er nok singel ja ... er du???

Koz fra E ;-) Damefronten? Hellu Carlos!!!! Småkjendis er kanskje også en overdrevet betegnelse ;-) Allikevel Carlos, du vil nok møte litt hardere konkurranse på damefronten i tiden fremover ja!!! ;-)

Watch out, Eivind ;-) Samtalen med Christer Christer spilte spillet på sin måte, jeg på min ... han vant, det gjorde ikke jeg ... Vi er gode venner nå ... trenger jeg å si mer????

Ciao, Eivind ;-) stakkars deg og Truls Joda, litt synd kanskje .... men Truls overlever i de fleste miljøer han vettu!

Hallo tjukken! Tjukken kan du være selv!! ... så det så! ;-) Eller var det Grete som var det??? Pappa nå eller ?

Hils alle kjente!!! ;-) Naive? Helt enig med sistnevnte taler!!!! Naive, jo de var nok det .. tjihi ... Det at jeg ikke stemte på Ihne i siste øyråd sier vel litt ... eller ... Ihne er i bunn og grunn snill hun!

Arreviderci .. eller noe sånt .. ;-) Heisann ! Heisan Mads! Har du fulgt med på programmet, så har du vel en viss formening om hvem jeg liker best ... og 'mindre best' ... ;-) ÅÅÅÅÅ MAds - du vet jo godt at jeg IKKE kan fortelle hvem som vant!

Ciao Eivind ;-) Hei Kjekken Hellu snupselupser!!! Sorry ..... ble litt mye jobbing på fredag, håper muligheten byr seg en annen gang!!! Sees vel på SATS i kveld!

Kos fra E ;-)

PÅ NETT: Mandag klokka 14 treffer du Robinson-Eivind på nettet.