Møt Robinson-Emil på nettet

Karl Erik (Emil) Salmila er eneste mann i Robinson-finalen. Nå møter du ham på Dagbladet.no. Se videointervju

25-åringen fra Oslo har hele tida vært en konspirator. Allerede mens deltakerne var delt opp lag nord og lag sør, begynte han å jobbe målrettet, og tapte en konkurranse slik at han skulle få sendt hjem en lagkamerat.

Han fikk mye oppmerksomhet da han sto fram som bifil i programmet. Flere seere har takket ham, og sagt det har hjulpet dem at Emil sto fram. Andre har gått bort til Emil på byen, og slengt dritt som «jævla homo».

Emil sier han elsker å treffe nye mennesker og ha det gøy. Likevel var han en av drivkreftene bak hjemsendelsen av Truls.

Han havnet også i klammeri med Robinson-deltakeren Nils Nilsen. Nilsen sendte et åpent brev til Dagbladet.no, der han hadde følgende karakteristikk av Emil:

- Når det gjelder uberegnelighet, går jeg ut fra at også tv-seerne har lagt merke til at Emil stort sett er den som uttaler seg negativt om andre deltagere ned til et personlig nivå. De fleste andre deltagere er bevisst over at kamera er tilstede, og at man i ettertid må stå for alt hva man gjør og sier.

Mandag klokka 16 møter du Emil på Dagbladet.no. Send inn dine spørsmål nå!

KONSPIRATOR: Emil stemte ut Truls, fordi Truls var den største trusselen.